Spannende wedstrijden in WRZV Zaalcompetitie

Zwolle – Nadat keeper Johan Kramer van FC Krijtje – wie zijn 50ste wedstrijd speelde- de felicitaties vooraf van voorzitter Freddy Eikelboom in ontvangst had genomen, begon de absolute topper van deze week in de kampioensklasse op woensdagavond tussen de teams van FC Krijtje en Bordeaux Groen.

Onder leiding van scheidsrechter Henk Bruins werd in een  spannende eerste helft slechts eenmaal gescoord en dit was door Bordeaux Groen. Na de thee “barstte” het  spannende duel helemaal los. De kampioen van vorig jaar FC Krijtje bleef aanzetten en druk uit te oefenen op het doel van Bordeaux, maar wist de kansen niet te benutten. Dit was zeker wel weggelegd voor uiteindelijk de “man of the match” Thomas Dekkers. Hij was met maar liefst vier treffers  de gevierde man voor Bordeaux Groen. Bordeaux Groen won deze mooie topper tegen FC Krijtje met 6-3 en de vraag is: Welk team gaat Bordeaux Groen stoppen dit seizoen?

In de kelder van de kampioensklasse wist SC PEC Zwolle de eerste overwinning veilig te stellen door nummer laatst Vastgoed Dalfsen in een zenuwslopende wedstrijd met 6-5 te verslaan. De teams van Obtentus en de Belgische Keizer wisten in een leuke wedstrijd met veel technische hoogstandjes de punten te verdelen door met 4-4 gelijk te spelen. Alleen het team Van Panhuis wist in het spoor te blijven van Bordeaux Groen door ook de vierde wedstrijd met 4-3 te winnen van middenmoter Zwolle Zuid. 

In de 2e klasse moest koploper Allesoverrechten.nl de nummer 1 positie in een onderling duel overlaten aan Raillion. Raillion wist de lijstaanvoerder van de 2e klasse met maar liefst 9-5 te verslaan. Ook was er het eerste puntenverlies voor The Black Ties. Het nog puntloze Unive Verzekeringen wist met goed spel  4-4 gelijk te spelen en hiermee het eerste punt van dit seizoen in veilige haven te loodsen. Campingteam3 won met 4-2 van B&M Futsal.

Eerste puntenverlies was er ook voor Wolters Recycling. De koploper – met oud- international Andy van der Meyde en zanger Harm Wolters in de gelederen – moest in een gepassioneerd duel tegen Optima Forma genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel.  Voor Nico Brillen, wie later op de avond in actie kwam, was dit een uitgelezen kans om weer de koppositie in te nemen. Dit was alleen nog niet zo makkelijk, omdat nummer laatst Wehkamp.nl goed tegenstand bood. Uiteindelijk wist Nico Brillen met een 5-4 overwinning aan het langste eind te trekken en gaan zij nu samen met Wolters Recycling aan kop in de hoogste klasse van de maandagavond competitie.

De spanning voor de eerste periodetitel  in de 1ste klasse van de maandag is echt te snijden, omdat maar liefst vijf teams hiervoor in aanmerking komen.  Streetfeet kwam niet in actie en hierdoor kon het team van FC Knetter de koppositie overnemen. FC Knetter wist met 4-2 te winnen van VIPS. De teams van Opgezwolle, AXIOS en DTG volgen op slechts één punt.  

Ook in de herfstvakantie wordt er gevoetbald in de WRZV Hallen. Op maandag 21 oktober en woensdag 23 oktober staan er weer leuke en ongetwijfeld zeer spannende duels op het programma in de WRZV Hallen. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is gratis.

Voor meer informatie, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal.nl of  twitter @WRZVZwolle.  

Artikel delen:

Reageer