200.000ste bezoeker voor zwembad Vrolijkheid

Zwolle – Zwembad De Vrolijkheid gaat as. zondag de 200.000ste bezoeker verwelkomen. Een complete verrassing voor de gelukkige winnaar. Zij/hij mag een jaar lang gratis komen zwemmen en fitnessen bij De Vrolijkheid.

 

11-09-2012_zwembad_rechterland_bijna_klaar_03.jpg

 

De Vrolijkheid bestaat die dag precies één jaar. Het is dan ook een feestelijke dag voor de sportaccommodatie, waar vele kinderen en volwassenen dagelijks gebruik maken van het ruime sportaanbod. Van zwemlessen, aquasporten, banenzwemmen, recreatief zwemmen tot fitness; De Vrolijkheid biedt voor ieder wat wils! In de herfstvakantie worden daarom elke dag diverse leuke activiteiten georganiseerd, waaronder Aquabubbles, Zwols kampioenschap Bommetje een spetterende Glow in the Dark disco op de vrijdag en nog veel meer activiteiten.

Ook heeft het zwembad in de herfstvakantie een aantrekkelijk aanbod, de hele vakantie dagelijks zwemmen tegen een heel aantrekkelijk tarief. Volwassenen betalen € 13,50 en kinderen € 11,00 per persoon en voor deze prijs mag men elke dag zwemmen in de periode van 19 oktober tot en met 27 oktober.   

Voor meer informatie over Zwembad de Vrolijkheid kijk op www.optisport.nl/vrolijkheid

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Voor een echt leuk recreatief zwembad met genoeg vertier voor de kids kun je toch echt het best terecht bij zwembad ‘De Brake’ in Nunspeet. Keuze uit drie glijbanen, een wildwaterstroom, bubbelbad, stoomsauna, banenbad, duikplank enz. Ben nu één keer bij ‘De Vrolijkheid’ geweest, maar na een uur wilden we wel weer naar huis. Nooit last van als we naar Nunspeet gaan.


  Maak melding

 2. In 2008 kwamen er ongeveer 43 miljoen bezoekers in de 350 overdekte zwembaden. Dat is gemiddeld dus 123.000 bezoekers per zwmbad. De Vrolijkheid scoort in dat licht bezien erg hoog. Ik kan dat niet rijmen met al het gemopper dat ik erover hoor. Of het klopt dat hier alleen de mopperaars posten of de cijfers deugen niet. Iets anders kan ik er niet van maken.


  Maak melding

 3. als je alle bezoekers telt dus ook de mensen die gebruik maken van de diverse lessen zoals aquarobic en mbvs, en de kinderen die zwemles hebben is 570 bezoekers per dag niet zo gek, dat kan volgens mij best.


  Maak melding

 4. …ze liegen vast over de bezoekers aantallen….zucht…het geklaag hier op WLZ is niet maatgevend voor de mening van de rest van de bezoekers…


  Maak melding

 5. Uit het Jaarverslag 2011 van SEZZ blijkt dat de cijfers in een ander licht geplaatst moeten worden dan ik met het gemiddelde bezoek deed. In 2011 gingen 325.000 mensen naar Hanzebad, Aabad of therapiebad, resp. ongeveer 222.000, 108.000 en 23.500. Het Aabad is gesloten, het Hanzebad nog deels open voor therapiebad en banenzwemmen. Hoeveel bezoekers er naar het Hanzebad zijn geweest, weet ik niet, maar op zich kan 200.000 voor de Vrolijkheid gezien het animo in Zwolle om te zwemmen, dus best. Is zelfs relatief weinig vergeleken met de ruim 300.000 zwemmers in 2011 in Hanze- en Aabad.


  Maak melding

 6. Niet te vergeten dat het bad net een jaar open is.. iedereen die wil het nieuwe zwembad wel bekijken.. maar komen bedrogen uit en komen niet meer terug.. ben heel benieuwd naar de cijfers van volgend jaar 😀


  Maak melding

Reageer