Gospel toptalent in de Koningskerk

Zwolle – Een concert met southern gospel toptalent van eigen bodem, bijgestaan door een compleet orkest en een ervaren grote band… gratis toegankelijk! Dit vindt plaats op 26 oktober in de Koningskerk in Zwolle. Men4Christ en koor & orkest ‘Celebrate’ verzorgen dan een avondvullend programma. Het vervangt de concerten van Michael English, die wegens omstandigheden zijn komen te vervallen.

 

De concerten met Gaither Vocal Band lid Michael English mogen dan zijn komen te vervallen; de organisatie overlegt om komend jaar hem alsnog naar Nederland te kunnen halen. Intussen heeft ze er voor gekozen om het publiek toch een heuse southern gospel avond te bezorgen. En dat kun je rustig aan Men4Christ toelaten. De nieuwe groep staat stevig in de Gaither traditie en zingt ook diverse songs die bekend zijn geworden dankzij de Homecoming serie. Men4Christ is ontstaan vanuit de visie van Aad Contze, tevens de motor achter koor & orkest ‘Celebrate!’.

Celebrate heeft de afgelopen jaren al diverse Gaither artiesten met groot succes begeleid. Hun enthousiasme & vakmanschap maakten deze avonden tot een belevenis voor niet alleen Gaither liefhebbers, maar (gospel) muziekliefhebbers in het algemeen.

Tours met Marshall Hall, Russ Taff en David Phelps staan nog vers in het geheugen

Men4Christ heeft onlangs een debuut cd opgenomen die zeer binnenkort zal verschijnen. Tijdens het gratis concert in Zwolle (Koningskerk, Landsheerlaan 5)  zal hier ook een voorproefje van klinken!

 

De avond start om 20:00 uur. Reserveren voor dit concert is niet verplicht maar vanwege verwachte belangstelling wel aan te raden. Dit kan via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Artikel delen:

Reageer