Containerbrand bij Stadshagen

Zaterdagavond vond rond 21.20 uur een containerbrand plaats aan de Noodweg bij Stadshagen.

De brand vond plaats bij een viaduct in aanbouw net buiten de bebouwde kom van Stadshagen. Vanaf de rondweg bij de wijk was de brand in de container goed te zien. Het leek, volgens een ooggetuige, net een grote fakkel. Voor één van de spuitgasten was deze brand letterlijk zijn ‘vuurdoop’.Artikel delen:
Reacties 21
 1. Die Rob was er weer bij 😉

  Rond dat viaduct, en ook verderop staat veel spul waar iedereen bij kan. De nieuwe weg (die nog niet eens af is) wordt al als route gebruikt om de omweg via Westenholte naar Kampen te mijden.


  ⚠️ Meld

 2. uhm ja ik was er weer bij 😀 westenholte stadshagen is kort stukkie. 😀 kon achter de brandweer aanrijden 😉

  en indd die route is gewoon te doen. scheeld een stuk rijden.
  Zo ben ik ook terug gereden. ;D alleen denk niet dat de politie het moet zien. 😛


  ⚠️ Meld

 3. die sensatiezoekers van de brandweer hadden ook eindelijk wat te doen, ik zag ze eerst alweer voor die kazerne een hele dag aan de kont staan te krabben. moeten ze niet weer s staken voor nog meer poen/vrije tijd/vroeger pensioen?


  ⚠️ Meld

 4. Wees blij jantje dat die mensen dat willen doen voor zo’n hongerloontje.Dag en nacht in touw omdat mensen zo als jij er een puinhoop van maken.Valt me mee dat je nog geen woord over Wilders ter sprake hebt gebracht(zoals gewoonlijk).En de brandweer zijn geen sensatiezoekers.Dat zijn de mensen die er achteraan rijden met hun camera’s.Beste Jan zoek een hobby en loop niet zo te zeiken altijd op dit forum.


  ⚠️ Meld

 5. die brand weermannen mogen wel eens wat meer beweging hebben ze zien er niet erg afgetraind uit .
  wat toch noodzaak is in dit vak .@roja dat hongerloontje valt wel mee zo te zien op de foto ;D
  ==========
  @Joop, graag on-topic. Je ligfiets opmerkingen kennen we nu wel…


  ⚠️ Meld

 6. Ik vind het knap dat je dat met deze dikke pakken aan kan beoordelen, joop…
  Petje af altijd voor deze mannen en zeker ook de vrouwen!


  ⚠️ Meld

 7. Nou Rob, nog niet de uitruk gehad die je verwacht he… Hier een hartelijke vakantiegroet uit Tsjechie. Ben vanaf Zaterdagavond ook weer stand-by!

  Mzzl  ⚠️ Meld

 8. @Rob vroeger hadden mensen een scanner en die waren zeer irritant vooral hulpdiensten in de weg staan .tegenwoordig hebben mensen een camera denken gelijk dat ze een goede fotograaf zijn staan ook vaak hulpdiensten in de weg ik vraag me af waar jij bij hoort ?  ⚠️ Meld

 9. Joop, ik denk dat ze best wel een rondje tegen je willen lopen hoor. En als je ze niet meer bij kunt houden willen ze je vast wel op de rug meenemen.

  Brandweermensen maakt het niet uit wie ze moeten helpen, zelfs etterbakjes als jij (sorry webmaster) kunnen op ze rekenen.


  ⚠️ Meld

 10. Gaat weer lekker zo.

  Ik denk dat ze die 16 jarige vandaaltjes er eens voor op moeten pakken, in plaats van op de brandweer te gaan lopen afgeven.
  Wat zijn jullie dom bezig zeg.
  Je zou bijna denken dat je niks beters te doen hebt.


  ⚠️ Meld

 11. Dat de brandweer daarvoor op pad gaat… dan kunnen ze toch beter voor die kazerne blijven zitten. want dat kunnen ze wel! zuurstof op de rugge t mut allemaal wat lieken pffff in de bbq hebben wie nog meer brand zitten


  ⚠️ Meld

 12. Heb liever dat je de mening zegd ipv dat je overgeeft.Zal wel een mooi zakkie worden.Heb wel het idee dat het allemaal gebraak is wat je hier doet Joop


  ⚠️ Meld

 13. zakkie worden? ik geloof dat jij ook weer even naar school moet
  maar hou het nu maar bij het onderwerp lijkt me veel beter
  roja


  ⚠️ Meld

 14. Je zult ook wel een hekel aan de politie hebben denk ik.Jij bent echt iemand die hekel heeft aan de brandweer en politie.Denk dat je zelf ook een scannerfreak bent geweest en er van baalt dat je niet meer mee kunt luisteren met de hulpdiensten.


  ⚠️ Meld

 15. nee hoor ik heb diep respect wat deze mensen allemaal doen .maar daar worden ze ook naar beloont, en nee ik ben niet iemand die overal vooraan staat te kijken wat er gebeurt
  laat dat aan die zielige sensatiezoekers over


  ⚠️ Meld

 16. … : joop
  @Rob vroeger hadden mensen een scanner en die waren zeer irritant vooral hulpdiensten in de weg staan .tegenwoordig hebben mensen een camera denken gelijk dat ze een goede fotograaf zijn staan ook vaak hulpdiensten in de weg ik vraag me af waar jij bij hoort ?

  Joop gelukkig ken ik je niet en jij mij ook niet dan had je namelijk geweten hoe ik ben. en niet een sensatiezoeker in elk geval.
  Als dat zo was dan werd je keer op keer weg gestuurd.
  En als je wil weten wat ik voor fotograaf ben moet je je toch meer verdiepen in de materie van fotografie denk ik` 😛 8)

  ==============

  Laten we het weer over de brandweeractie hebben… 😉


  ⚠️ Meld

 17. roja en joop kunnen niet door 1 deur geloof ik, dit is al tijden gaande. wordt het niet eens tijd om de strijbijl te begraven? wat minder op de man spelen en wat meer bij het onderwerp blijven svp dan blijft “onze” weblog de weblog die we allemaal willen toch?


  ⚠️ Meld

 18. ik heb al eerder gezegd dat we ons bij het onderwerp moesten houden. dus bij deze ga ik dat ook doen bedankt ster je hebt helemaal gelijk.


  ⚠️ Meld

Reageer