Peperbus Profspektakel 2007

Voorzitter van de Stichting Sport Evenementen Jan van Ommen kan maandag nog geen namen noemen van wielrenners die mee gaan doen aan het Peperbus Profspektakel op 15 augustus in Zwolle. 

Van Ommen kan alleen zeggen dat Michael Boogerd hoog op het verlanglijstje van de organisatie staat, maar kan zijn komst nog niet bevestigen. Boogerd deed meerdere keren mee in Zwolle en was vorig jaar nog de winnaar van de koers. Michael Boogerd reed de Tour de France voor het laatst dit jaar. Aan het einde van deze week hoopt de organisatie met de eerste namen van renners naar buiten te komen.

Het programma van het woensdagavond 15 augustus 2007 te houden 9e Peperbus Profspektakel in de Zwolse binnenstad is als volgt:

Programma Profcriterium en Dernykoers

18.15 uur: dernywedstrijden voor prominente Zwolse liefhebbers (drie ronden) en ‘profs’ (tien ronden).

19.00 uur: reclameshow op het
parcours.

19.30 uur: huldiging prominente deelnemers uit de Tour de France.

19.45 uur: start Peperbus Profspektakel, professionele wielerkoers over 100 km.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Die Michael Boogerd heeft een TOP-Tour gereden! Vrijdag nog bijna een etappe overwinning. Die had ik hem echt nog gegeund in zijn laatste ronde. Ik hoop dat hij naar Zwolle komt, dan sta ik zeker aan de kant hem aan te moedigen.

  Eerst superknecht zijn voor Rasmussen, en als die het strijdperk verlaten heeft (andere discussie) toch nog zo sterk weten terug te komen dat je bijna eenn etappeoverwinning boekt. Dat is kracht! (en nu geen flauwe dopinggrappen, dat verdient hij niet!)


  ⚠️ Meld

 2. en nu geen flauwe dopinggrappen

  Kee dan, dus geen grappen over de peperbus, bloedbank en vuurdoop.
  Weet je, daar heb ik ook een _bloed_hekel aan ;D


  ⚠️ Meld

 3. nou,nou jullie kunnen wel n fanclub voor m beginnen. vroeg of laat zal r over hem ook wel wat naar buiten komen. deze man heeft in 10 jaar tour de france 2 etappes gewonnen waarvan 1 “geschonken” door de baas van het geheel armstrong genaamd. niets bijzonders dus verder heeft ie wel veel rondjes om peperbussen en dergelijke gewonnen maar dat nemen we toch niet serieus mensen?


  ⚠️ Meld

 4. @Ster, Je begrijpt er dus klaarblijkelijk helemaal niets van…………. Blijf jij maar fijn naar de resultaten kijken, genieten wij ondertussen van een goed en sympatiek sportman. Weltrusten Ster.


  ⚠️ Meld

 5. @joppie: jij geniet maar lekker van die tillers, vindt je het fijn belazerd te worden? in boxmeer versloeg hij topsprinter de jongh wat een prestatie was dat.


  ⚠️ Meld

 6. Het is toch een publiek geheim dat de winnaar vooraf bepaald wordt d.m.v. een soort bouwfraude-systeem (de winnaar deelt zijn bounus met de andere renners). Als Boogerd mee doet wint hij dus gewoon.
  Of de organisatie vraagt het peleton iemand te laten winnen.
  Of zou het zo niet gaan… ?


  ⚠️ Meld

 7. Criteriums is circus en als ze een smak geld neerleggen voor Michael Boogerd willen ze dat ie wint ook, leuk voor de foto’s, de sponsors en het podium. Maakt toch helemaal niks uit? Biertje erbij en alle renners in het echt zien, ik vermaak me altijd prima 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.