Deep Purple laat fans rocken in Zwolle

Zwolle – De legendarische hardrockband Deep Purple betrad zaterdagavond het podium van IJsselhallen Zwolle. Onder de noemer ‘Now What?! World Tour’ lieten zij de hardrock liefhebbers horen waar ze na al die jaren nog steeds de beste in zijn: rocken! Het werd een sterk en geslaagd optreden in Zwolle. De ‘oudjes’ rockten er nog flink op los, kunnen feitelijk nog wel wat jaartjes mee.

 

_mg_7445.jpg

 

In april 2013 is het nieuwe album genaamd ‘Now What?!’ uitgekomen. Dit album is geproduceerd door een van de belangrijkste rockproducers: Bob Ezrin. Hij produceerde onder andere nummers voor Pink Floyd, Alice Cooper en Kiss. Na al die jaren kan vastgesteld worden dat de band een onbeperkte houdbaarheidsdatum heeft. Na vele tijdloze klassiekers presteert Deep Purple het in 2013 nog steeds om voor uitverkochte zalen te spelen. Deep Purple heeft ruim 130 miljoen platen verkocht en vele klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit ‘Child in Time’ stond ook in 2012 weer in de Top 3 van de legendarische Top 2000 en was zodoende weer in vele Nederlandse huiskamers te horen. Maar ook nummers als ‘Smoke on the Water, ‘Hush’ en ‘Strange Kind of Woman’ staan in de kast van elke rockliefhebber. Niemand minder dan de zeeuwse band Mamilla warmde met een support het talrijk aanwezige publiek op.

 

_mg_7378.jpg 

 

_mg_7371.jpg

 

_mg_7436.jpg 

 

Via Lees verder meer foto’s… 

Mamilla heeft in het 19-jarig bestaan al vele podia beklommen, 8 cd’s uitgebracht en de 9e is in de maak. De band heeft in de loop der jaren het voorprogramma mogen verzorgen van toonaangevende internationale rockbands, zoals Uriah Heep, Ten Years After, Y & T, Wishbone Ash en met ZZ Top stond Mamilla in een uitverkochte Heineken Music Hall te spelen. Dankzij deze ervaring deed Mamilla niet onder voor Deep Purple.

_mg_7340.jpg

_mg_7404.jpg 

_mg_7424.jpg

_mg_7425.jpg

_mg_7447.jpg 

_mg_7451.jpg

_mg_7466.jpg

_mg_7482.jpg

_mg_7489.jpg

_mg_7518.jpg

  _mg_7584.jpg

_mg_7576.jpg 

_mg_7585.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Ok, dat is een handicap als je een recensie moet schrijven, daarom maar even kort….
    Geluid was prima, zanger gillan was goed bij stem.helaas ontbraken een paar klassiekers op de setlist, zoals speed king en het voor mij favoriete nummer fools met het prachtige keyboard tussenstuk.


    Maak melding

Reageer