Politie pakt gevaarlijke crimineel in Flevoland

De man die maandagochtend in Flevoland is opgepakt, is de verdachte van de schietpartij in Apeldoorn. Dat heeft de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

De vuurwapengevaarlijke man is opgepakt in de bossen van Biddinghuizen in Flevoland. De politie zou het gebied hebben afgezet en hebben uitgekamd met onder meer helikopters. De verdachte heeft verder drie medewerkers van MediaMarkt in Zwolle bedreigd, toen zij hem wilden aanhouden voor winkeldiefstal. Vanwege het gevaar besloot de politie zijn signalement openbaar te maken. Eerder wilde zij dat om diezelfde reden juist niet doen.

Medewerkers van het bedrijf Van Werven in Biddinghuizen weten het zeker: het is de Servier. Dit bedrijf grenst aan het stukje bos waar de man is opgepakt. ”Hij is afgevoerd door de politie, zat voorin. Achter een raam dat niet was geblindeerd. Ik herkende hem van televisie”, zegt Chris Kool.

De arrestatie vond vanochtend plaats in de bossen rond Biddinghuizen. De politie zette het gebied af en kamde de omgeving af, onder meer met helikopters. Agenten droegen kogelwerende vesten. Niet onverstandig als het inderdaad om Trajkovic gaat. De politie liet eerder weten dat de man zeer vuurwapengevaarlijk is.

Bron: http://www.destentor.nl/flevoland/article1702490.ece

Vanmorgen om 7.15 uur werd de man midden in het dorp gesignaleerd. Bewoners zagen de man en vergeleken het gezicht met het gezicht wat stond in de zojuist bezorgde ochtendkrant.

Toen duidelijk was dat het om dezelfde persoon ging werd de politie gebeld. De verdachte vertrok daarna op een fiets door het centrum.

Op een rotonde werd hij weer gesignaleerd en werd wederom de politie gebeld.

Bij het het bos bij Van Werven in Biddinghuizen is hij uiteindelijk opgepakt.


 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. @; joop Dat vind ik tof van je, De man eerst zn straf laten uitzitten in eigen land, en dan een enkele reis terug naar Nederland…goed man!! ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 2. @tp gewoon goed lezen dan heb je hem wel door

  =======

  @Algemeen: hou je aan het topic. Off-topic reacties worden zonder pardon verwijderd. Zie de ‘spelregels’ in het menu.


  ⚠️ Meld

 3. Het staat nog allerminst vast dat de man die verdacht wordt van poging tot moord op een rechercheur in Apeldoorn ook verantwoordelijk is voor de bedreiging van winkel-personeel in Zwolle. Dat zegt de advocaat van de man.

  Hij zegt daarvoor nog geen bewijs te hebben gezien. Verder wil de verdachte niets zeggen over de delicten. Wel geeft hij toe dat hij in het bezit was van een vuurwapen. De verdachte blijft voorlopig vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris beslist. Justitie kan hem twee weken vasthouden, daarna moet opnieuw worden beslist of hij langer in hechtenis moet blijven.

  Bron: RTV Oost


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.