Nieuw dancefeest Vaarwater in het stadion

Zwolle – Vaarwater. Een Electro, future disco, deephouse & (deep)techno feestje, maar dan anders. Herkenbaar, omdat Vaarwater je bedient met wat je verwacht; de lekkerste muziek, een goed geluidsysteem, knipperende lampjes en een degelijke dansvloer. Wil je zes uur keihard dansen? Prima. Maar waarschijnlijk wil jij meer. En dat kan. Alles onder één dak in het IJsseldelta Center.

vaarwater3.jpeg

Je wilt lekker kunnen zitten, bijpraten met vrienden en kennissen, geen lange rijen aan de bar, bij de garderobe en de toiletten. Je wilt ruimte. Uitgaan moet namelijk leuk, toegankelijk en ontspannend zijn. Misschien wel overzichtelijker, intiemer en kleinschaliger. Vaarwater propt geen zaal te vol als het met nèt wat minder mensen eigenlijk leuker is. Kwaliteit boven kwantiteit. En fijne muziek. In zes uur tijd brengt Vaarwater je de lekkerste electro, future disco, deephouse en (deep)techno.

 

Vaarwater is compleet, omdat we naast het feest ook een aantal extra’s bieden. Zo kan er vooraf gegeten worden in het naastgelegen Bluefinger restaurant (tussen 18:00 en 22:00 uur). We hebben een speciaal Vaarwater driegangenmenu samengesteld, dat bestaat uit een combinatie van kleine gerechtjes vooraf, een steak van het huis als hoofdgerecht en een chocoladefestival als dessert. Het menu kan ter plekke worden aangepast naar vegetarisch. 

Ook kan je blijven slapen in het viersterrenhotel Lumen, inclusief ontbijt en late check out (tot 17:00 uur zondag), pal naast de Vaarwater locatie. Via het online ticketsysteem kan je alvast een kamer reserveren.


Niets moet, alles mag. Je regelt alles via de Vaarwater ticketservice. www.Boembap.nl/Vaarwater.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. En wat kost het

  Toegangskaarten voor Vaarwater – Een toegangskaart voor Vaarwater kost ??18,50. Dit is inclusief garderobe, toiletgebruik en servicekosten. Het eerste drankje krijg je natuurlijk ook van Vaarwater.

  Het Vaarwater driegangenmenu – Voor ??25 bestel je een driegangenmenu dat bestaat uit een combinatie van kleine gerechtjes vooraf, een steak van het huis als hoofdgerecht en een chocoladefestival als dessert. Het menu kan ter plekke worden aangepast naar vegetarisch.

  Het Vaarwater hotelarrangement – Voor ??75 reserveer je een eenpersoonskamer en voor ??100 een tweepersoonskamer. Dit is inclusief ontbijt en late check-out tot 17:00 zondagmiddag. Check-in kan op zaterdag vanaf 14:00 uur. De kamer en de toeristenbelasting (??0,60 p.p.) betaal je rechtstreeks aan het hotel Lumen.

  Uitrijkaart met korting – Voor ??5 bestel je vooraf een uitrijkaart met ??2,50 korting (normaal ??7,50).  Maak melding

Reageer