Bijzondere hondenwedstrijden bij manege Ritsaert

Zaterdag 18 augustus vinden er twee bijzondere hondenwedstrijden plaats bij manege Ritsaert aan de Hollewandsweg in Zwolle.

BG’sFreestyle organiseert in samenwerking met Martin Gaus Hondenschool Zwolle een outdoor doggydance wedstrijd. Dezelfde dag wordt er bij de manege de tweede editie van de Royal Canin Discoverfrisbee Cup gehouden. De presentatie is in handen van hondenkenner Martin Gaus.

Wat krijgt u te zien:

Show: Teams bestaande uit hond en baas geven fraaie Freestyle Shows weg op bijpassende muziek. Hierbij worden frisbees op veel gevarieerde manieren gegooid terwijl de hond ze vangt. De honden zijn zeer bedreven in het vangen van de frisbees op allerlei manieren, bijvoorbeeld via een sprong over de rug van de baas of over het been.  

Actie: Tijdens het onderdeel Mini Distance wordt de frisbee over een zo lang mogelijke afstand gegooid terwijl de hond deze moet vangen. Een spectaculair gezicht.

Kortom bazen en honden die ontzettend veel plezier beleven aan deze Fun Sport. Een genot om naar te kijken voor liefhebbers van honden, sport, actie, show en nog veel meer.

Om 9.00 uur beginnen de wedstrijden en iedereen die wil en kan komen kijken – met hond – is natuurlijk van harte welkom!

En wie weet raakt u, net als wij, net zo enthousiast over deze geweldige hondensport!

De toegang is gratis en inschrijven kan tot en met 11 augustus!

De Royal Canin Discover Frisbee Cup, valt onder de wedstrijdreglementen van Fun 4 Dogs.

Voor meer informatie over dit evenement of over deze sport en voor uw inschrijving kunt u terecht op: http://www.discoverfrisbee.nl

Voor meer informatie over FUN 4 DOGS, of voor de wedstrijdreglementen: http://www.fun4dogs.nl

Doggy Dance Wedstrijd!

Op 18 augustus kunt u deelnemen aan of gewoon aan de kant genieten van de Doggydance wedstrijd, die door Brigitte van Gestel in samenwerking met Fun 4 Dogs en de Martin Gaus Hondenschool Zwolle wordt georganiseerd. Het veld op het terrein van Martin Gaus Hondenschool Zwolle zal deze dag veranderen in een heuse dansvloer. Er zal gedanst worden in verschillende klassen van absolute starters tot vergevorderde. De inschrijving staat open voor alle honden: ras of rasloos, jong of oud.

Meer informatie over Doggydance en de wedstrijd van 18 augustus vindt u op: http://www.caninefreestyle.nl

Artikel delen: