Diverse mishandelingen in Zwolle

Op maandagavond 30 juli is in een horecagelegenheid aan de Florestraat onenigheid ontstaan tussen een aantal mannen. Hierbij werden twee personen bespuugd door een 20-jarige Zwollenaar.

Hierop zijn de twee mannen, de 20-jarige Zwollenaar en een 25-jarige Zwollenaar, de horecagelegenheid uitgezet. Eenmaal buiten sloeg de 20-jarige man een 25-jarige vrouw uit Zwolle in haar gezicht. Op basis van getuigen kon even later de 20-jarige man op de Pieter Steynstraat aangehouden worden. De man werd meegenomen naar het bureau.

Op maandagavond 30 juli is op de Palestrinalaan een 43-jarige Zwollenaar aangehouden. De man had even daarvoor een 21-jarige vrouw geslagen in haar gezicht. Er was tussen meerdere personen onenigheid ontstaan. De 43-jarige man is aangehouden en ingesloten op het bureau.

Maandagnacht 31 juli is op het Stationsemplacement een 33-jarige man uit Haren geslagen door een 31-jarige man uit Nieuwegein. De 31-jarige man haalde uit het niets uit naar de 33-jarige man. Vervolgens heeft de 33-jarige man met behulp van anderen de man naar de grond gewerkt en overgedragen aan de politie. De man is ingesloten op het bureau. De 33-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Een horecagelegenheid aan de Florestraat? Zou dat dan de Mc Donalds zijn? Nee toch! Daar komt alleen van dat uiterst beschaafde volk!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.