Diverse mishandelingen in Zwolle

Op maandagavond 30 juli is in een horecagelegenheid aan de Florestraat onenigheid ontstaan tussen een aantal mannen. Hierbij werden twee personen bespuugd door een 20-jarige Zwollenaar.

Hierop zijn de twee mannen, de 20-jarige Zwollenaar en een 25-jarige Zwollenaar, de horecagelegenheid uitgezet. Eenmaal buiten sloeg de 20-jarige man een 25-jarige vrouw uit Zwolle in haar gezicht. Op basis van getuigen kon even later de 20-jarige man op de Pieter Steynstraat aangehouden worden. De man werd meegenomen naar het bureau.

Op maandagavond 30 juli is op de Palestrinalaan een 43-jarige Zwollenaar aangehouden. De man had even daarvoor een 21-jarige vrouw geslagen in haar gezicht. Er was tussen meerdere personen onenigheid ontstaan. De 43-jarige man is aangehouden en ingesloten op het bureau.

Maandagnacht 31 juli is op het Stationsemplacement een 33-jarige man uit Haren geslagen door een 31-jarige man uit Nieuwegein. De 31-jarige man haalde uit het niets uit naar de 33-jarige man. Vervolgens heeft de 33-jarige man met behulp van anderen de man naar de grond gewerkt en overgedragen aan de politie. De man is ingesloten op het bureau. De 33-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Diverse mishandelingen in Zwolle”

  1. Een horecagelegenheid aan de Florestraat? Zou dat dan de Mc Donalds zijn? Nee toch! Daar komt alleen van dat uiterst beschaafde volk!

Reacties zijn gesloten.