Zwemvierdaagse Zwolle alsnog van start

Door het slechte weer eind juni is de zwemvierdaagse helaas niet door gegaan. Het was niet verantwoordelijk het evenement door te laten gaan, en achteraf gezien was dit een juiste beslissing, want het was heel slecht weer die week. Maar in dit geval is het niet ‘van uitstel komt afstel’ want op maandag 20 augustus gaat de 14e zwemvierdaagse alsnog van start.

Tot en met vrijdag 24 augustus kunnen de deelnemers vier dagen 500 meter zwemmen om daarna hun medaille op te mogen halen. Voor kinderen met alleen diploma A is de mogelijkheid om 250 meter te zwemmen in het ondiepe bad. Vorig jaar was er een recordaantal deelnemers en we hopen ook dit jaar weer op een groot deelnemersveld. Aan de organisatie zal het niet liggen, want iedere dag zijn er naast het zwemmen nog andere activiteiten te doen. Er is een suikerspinautomaat voor de kinderen (en volwassenen natuurlijk) en ook nog andere kleine attracties zoals  een zenuwspiraal.

Uiteraard is er ook weer een kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen zijn te winnen die door de wasstraat Effe wassen beschikbaar zijn gesteld. Voor iedere categorie is een waardebon van Bart Smit te winnen.  En elke dag ligt er een klein cadeautje of traktatie klaar.  We hebben hiervoor Vitens en supermarkt Spar Mulder bereidt gevonden dit mogelijk maken. Iedere dag is de opening om 16.00 uur en iedereen mag starten tot  18.30 uur. Er zullen weer veel vrijwilligers klaar staan om deze week tot een succes te maken.

De voorinschrijving is op zaterdag 18 en zondag 19 augustus van 14.00 en 16.00 uur. Deze voorinschrijving is alleen voor de leden van het zwembad en de inschrijfkosten zijn € 3,00 per deelnemer. Wanneer leden zich inschrijven op maandag 20 of dinsdag 21 augustus betalen zijn â‚¬ 4,00. Niet leden die zich inschrijven voor de vierdaagse betalen € 8,00.

We hopen op een gezellige week, met mooi weer en veel deelnemers. U komt toch ook?

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.