Duo pint met pinpas van 84-jarige Zwolse

Twee onbekende vrouwen pinnen ruim 3500 euro van de rekening van een 84-jarige vrouw uit Zwolle. De pinpas van de 84-jarige vrouw is gestolen op het Bachplein in Zwolle. Herkent u deze twee vrouwen? Bel dan gratis de opsporingstiplijn: 0800 – 6070, of bel anoniem via 0800 – 7000.

https://youtu.be/x3uZPWzemqk

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

48 gedachten over “Duo pint met pinpas van 84-jarige Zwolse”

  1. Ik heb serieus te doen met oprechte moslims… Het maakt bijna niet meer uit of je iemand bent waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen, zodra de positieve beeldvorming aan de andere kant weer knetterhard wordt afgebroken door dit soort dwazen. Triest…

  2. Weer een politiek correct antwoord hierboven… pfff het veranderd pas wanneer ze uit die hoek zelf ’s toe gaan geven dat er een maatschappelijk probleem hiermee is ! en ’s laten zie dat er wat aan wordt gedaan! anders krijgen ze nooit een positieve beeldvorming ! Laten we eerlijk zijn, je ziet de kop, je klikt het aan, en ja hoor je ziet wat je verwacht !

  3. Hokjesdenken… Heb ik zelf ook wel last van hoor, niet in de laatste plaats omdat bepaalde groepen herhaaldelijk terugkomen in de misdaadberichten, lees: significant meer.

    Maar daarom juist zo sneu voor de oprechte mensen die in hetzelfde religieuze hokje geplaatst worden. Ik kan me voorstellen dat dat erg frustrerend moet zijn.

  4. Klopt Wilbert, maar laat je dan ’s horen!!! laat je ’s horen dat je er ook van baalt ik hoor dat nooit ! ik hoor nooit uit de moslimgemeenschap dat ze dit zat zijn! Waar zijn die oprechte mensen? ze zijn er zeker, maar nogmaals, ik hoor en zie ze niet!

  5. Ti’s alleen maar politiek correct verdedigen, geef toch ’s toe dat er een probleem is ! geef toe dat je een probleem in je gemeenschap hebt en laat tenminste zien dat je er mee bezig bent! er wordt niets mee gedaan!

  6. Hmm, zien eruit als Turkse dames.
    Doet me denken aan een inbraak, maandje
    of wat geleden in Hanzeland.
    Nooit opgelost natuurlijk, maar wel
    dames met sluiers gesignaleerd.

  7. @Bladiblaat
    Ik verdedig bovenstaande dames absoluut niet. Volgens mij is er ook niks politiek corrects aan om aan te geven dat het voor sommige moslims erg frustrerend moet zijn. Ik beken dat ik ook snel neig naar hokjesdenken, maar ik denk dat je daar altijd voor moet waken. Ik denk met afgrijzen aan die tokkies op het Malieveld die walgelijke dingen zeiden tegen een mevrouw die de situatie in Papoea onder de aandacht wilde brengen. Dat kwam volgens mij voornamelijk omdat ze niet los konden komen van het hokjesdenken.

  8. jammer dat dit soort dingen gebeuren maar nog erger vind ik dat de Nederlandse wet helemaal niks voorstelt… Meen ik echt als die gasten opgepakt worden of het nou turken, marokkantjes of wat dan ook kunnen zijn hebben ze dikkkkke schijt aan de straf die ze krijgen want hun weten dat ze snel weer vrij komen…
    Erger vind ik nog dat het vanaf januri nog meer vervelende dingen gaan gebeuren met de komst van de bulgaren en roemennen en men kan wel zeggen zijn niet allemaal criminelen daar maar er komen er ongetwijfeld enorm veel onze kant op…
    Voor de winkeliers zal het ergste zijn, hun krijgen veel te maken met diefstal en agressie want als je kijkt dat bijna in alle winkels in Zwolle bv. jongens/meisjes van 18-23 werken dan kunnen ze helemaal niks tegen doen..
    Ik hoop alleen dat de wetten strenger worden waardoor die gasten minder neiging krijgen om dat soort dinegn te doen…

  9. D’r uit met dat tuig. Hier komen wonen om geld te verdienen op de illegale manier, nee daarvoor heb je geen Nederlands paspoort gekregen.

  10. bladieblaat, hoe vaak hoor jij mannen uitroepen dat ze het verkrachten van vrouwen ontzettend zat zijn en dat ze zich schamen voor hun geslachtgenoten?
    Hoe vaak hoor jij mensen die bij een bank en/of verzekeringsmaatschappij die zelf niks met fraude te maken hebben, maar zich wel uitroepen namens diegene die dat wel doen?
    Hoe vaak hoor jij mensen die stappen, verantwoordelijkheid nemen voor mensen die zich aggresief gedragen tijdens het stappen?

    Ik persoonlijk, heb nog nooit iemand verkracht, ik heb niet dingen gesloopt tijdens het stappen, laat staan gevochten. Ik heb nooit fraude gepleegd tijdens mijn werkzaamheden voor een bank/verzekeringsmaatschappij. En je kunt lang wachten voor ik mij verantwoordelijk ga voelen voor wat anderen binnen mijn groep uitspoken.

    Dat eisen van moslims en/of Turken/Marokkanen vind ik dan ook van den zotte. Als iemand niks heeft geflikt, hoeft hij/zij zich daar ook niet schuldig over te voelen.

  11. Bericht door FCZ, op 30 oktober 2013 om 09:36
    Zo heel af en toe kan je die Japser best op een goede reactie betrappen. Helemaal eens!

    +1

  12. Knap van sommigen hier, dat ze kunnen zien dat dit turken en of marokanen zijn. Volgens mij zijn het gewoon weer eens zigeuners uit een oostblok land. En ik zou mij wel verantwoordelijk voelen als iemand uit mijn “groep’ zulke kloten streken zou leveren. Ik zou mij dood schamen. br heeft een punt wat mij betreft. Straffen stellen hier niets voor in vergelijking met bijv Roemenie of Bulgarije. de gevangenis hier is voor hun gewoon een hotel. Ze staan zo weer op straat en gaan lekker verder, ze hebben toch niets te verliezen. Dat word nog wat als de grenzen helemaal open gaan voor de landen…

  13. e.woud, misschien dat jij je beter kunt schamen voor je xenofobe reacties hier. Daar schaam ik mij als Nederlander voor, dat ik landgenoten heb die alles door een bruine bril becommentarieren. Walgelijk.

  14. Stadshagenees.
    Volgens mij sla jij de plank behoorlijk mis.
    Lees eerst de andere reacies eens, voordat je iemand afrekend die hier een mening over heeft.
    En wat die bril betreft , ik zou die roze eens afzetten als ik jou was.

  15. Ik sluit mij aan bij Stadshagenees. Mijn welgemeende excuses voor het racistische gedrag van mijn blanke landgenoten. Ze zouden beter moeten weten, maar helaas.

  16. Kokzwolle; ik kijk niet door een roze bril, maar ik word doodmoe van het stigmatiseren van hele bevolkingsgroepen. Dat lijkt de norm geworden te zijn. Criminaliteit is van alle eeuwen, helaas, daders moeten gepakt en bestraft worden. De afkomst doet er helemaal niet toe. Dat is maar voor 1 politieke beweging belangrijk en deze venten dat dan ook uit in de media met hun populistische prietpraat. Ik keur dit soort laffe misdaden ten zeerste af, maar dat lijkt me ook vrij normaal. Door dit soort criminaliteit en misdaden aan een religie of bevolkingsgroepen op te hangen draagt niet bij aan een prettige samenleving. We hoeven niet zo heel ver terug te gaan in de geschiedenis waar dit soort stigmatisering en haatzaaierij toe kan leiden. Een enge gedachte.

  17. @stadshagenees,
    Door dit soort criminaliteit en misdaden aan een religie of bevolkingsgroepen op te hangen draagt niet bij aan een prettige samenleving.[/quote]

    Dat ben ik helemaal met je eens, maar baart het jou geen zorgen dan dat toch bepaalde groepen in onze samenleving sterk oververtegenwoordigd zijn in de misdaadstatistieken?

  18. Stadshagenees.
    Helemaal waar.
    En ik denk dat iedereen het graag zo zou willen zien.
    Het feit is alleen dat sommige bevolkingsgroepen zich met kop en schouders boven de rest uitsteken, als het gaat om crimineel gedrag.
    Dan is er ook nog de generatie waarbij het geen moer uitmaakt of hun slachtoffers 10 of 80 jaar oud zijn. Kijk, daar zit hem nou de kneep.
    Dit zijn geen Pietje Bel praktijken meer.
    En wat Jasper zegt over racistisch gedrag, tja er zijn in Rotterdam straten en wijken waar je als Nederlander niet moet komen .
    “Niet zeggen dat valt wel mee, ik klets niet uit m’n nek”
    Stel je nou eens voor dat je er als allochtoon niet zou kunnen komen, omdat piet klaas en hendrik je wel eens iets aan zouden kunnen doen.
    Dan zouden we toch CNN en alle media over de hele wereld hier hebben om Nederlanders weer van racisme te beschuldigen.
    Nederland heeft zich vanaf de jaren 70 als een echte gastheer gedragen, waarbij iedereen alle kansen heeft gekregen.
    Maar ik kan me goed voorstellen dat bij veel mensen de koek op is.
    Zeker nou er nog meer gelukszoekers deze kant opkomen, zonder het welbekende boekje “Hoe en wat Nederlands”

  19. Normaal gesproken lees ik dit soort berichten niet door die kneuzen-reacties die er van alle kanten onder komen.

    Reagerend op het bericht zelf. Mooi dat er goede beelden zijn. Die kunnen vast snel gepakt worden! Dat lijkt mij belangrijker dan uit welk land ze komen toch?

  20. Observer; Ik sluit mijn ogen niet voor de misdaadstatistieken en natuurlijk baren mij die zorgen. Dit soort criminaliteit is walgelijk, laf en vooral in- en intriest voor de slachtoffers. Als samenleving staan we erbij en kijken we ernaar en rechters kunnen alleen de straffen opleggen volgens het strafrecht. Klagen daarover door de bevolking is soms terecht, als politici dat doen heb ik daar meer moeite mij, want zij kunnen die wetten aanpassen als dat nodig mocht blijken te zijn. Amerika heeft de doodstraf, dat helpt ook niet tegen zware criminaliteit. 1 oplossing is er niet, gelukkig kunnen wij er wel vrijuit over discussieren.

  21. @Kokzwolle dat criminaliteit in sommige groepen meer voorkomt dan in andere klopt als een bus. Dat we daar iets aan moeten doen klopt ook. Die complete groep daarop veroordelen is niet dat iets. Roepen dat dat wel zo is, is ronduit racistisch.

  22. Iedereen die een misdrijf pleegt moet worden gestraft,blank,zwart,geel of wat voor kleur of geloof dan ook.
    Maar ik vind dat iedereen die te gast is in ons land als ekstra straf uitgezet moet worden!!!

  23. Bokkie60; verklaar je nader, net als vele anderen realiseer jij je niet dat een zeer omvangrijk deel van die groep een Nederlands paspoort heeft. Die mensen kun je het land niet uitzetten. Zelfs Wilders roeptoetert dat nogal graag, wetende dat hij daarmee zijn achterban belazert, want wettelijk gezien kan hij die stoere taal nooit waarmaken. En zijn mensen die hier geboren en getogen zijn ook “te gast”?

  24. De kleding van beide dames wijst erop dat ze religieus zijn. Het lichaam bedekt en zelfs het hoofd netjes afgedekt met een hoofddoek. Wat deze jonge vrouwen doen is echter haram en totaal in strijd met hun religie. Ik denk niet dat Allah, hun familie en de samenleving hen dit snel zal vergeven. Dames, breng dit geld terug en vraag op je knieën om vergiffenis aan de oude, weerloze vrouw van wie jullie de pas gestolen hebben. Alleen dan kun je de draad weer oppakken, je straf uitzitten en opnieuw beginnen met je leven.

  25. Zeker Abdullah. Het christendom predikt dit ook. Het is eigenlijk niet eens een religieuze waarde maar dit geld voor iedereen. Vergeving kun je alleen krijgen als je je ingespannen hebt om het weer goed te maken.

  26. Ik begrijp niet wat jullie hier allemaal staan te lullen. Als jullie eens goed kijken hoe ze hun hoofddoek hebben zitten, dan kun je duidelijk zien dat ze geen verstand hebben van hoe je een hoofddoek om moet doen.
    Aghh en alleen omdat jullie een hoofddoek zien denken jullie gelijk dat het moslims zijn. Jullie racistische klote mensen willen alleen buitenlandse afkomstige mensen zwart maken.
    En maar de schuld aan buitenlanders geven. Zo ziek en zwak zijn jullie om alle buitenlanders van 1 kam af te scheren. Als jullie Nederlanders iets hebben misdaan staat het heel klein ergens in een krant, maar wat als een buitenlander iets heeft gedaan? Dan komt het megagroot op de voorpagina. Dan snap ik ook wel waarom al die onwetende mensen een negatieve beeld krijgen van buitenlanders. Stelletje losers.

  27. Zeg Cyn, waarom die woede? De overgrote meerderheid van NL is zeker niet racistisch en er staan ook zeker genuanceerde reacties onder dit artikel.

  28. Ja, daar ben ik het met je eens Stadshagenaas. En ik sluit me zeker aan bij je reacties. Maar sommigen moeten gewoon opletten met wat ze hier schrijven.

  29. Cyn heeft wel gelijk. In het merendeel van de reacties gaat het over moslims, afkomst, paspoort, gekleurd en allochtonen. De reacties die over het onderwerp zelf gaan zijn er niet zo veel.

Reacties zijn gesloten.