Asfaltonderhoud Kamerledenlaan uitgesteld

Zwolle – De aangekondigde werkzaamheden aan de Kamerledenlaan en de Dorpsstraat (Windesheim) zijn met een week uitgesteld.

 

In plaats van op maandag 4 november starten deze nu op maandag 11 november. Omwonenden van deze straten worden hier per brief over geïnformeerd. De werkzaamheden aan beide straten vinden plaats in het kader van het groot asfaltonderhoud in de gemeente Zwolle. Dit voert de gemeente Zwolle jaarlijks uit op plekken waar het wegdek niet meer voldoet aan de veiligheidseisen. 

Werkzaamheden Dorpsstraat Windesheim

Van maandag 11 november tot en met vrijdag 29 november vinden er werkzaamheden plaats aan de Dorpsstraat in Windesheim tussen de spoorlijn en de Wijheseweg. Verkeer vanuit Wijhe met bestemming Windesheim kan rijden via Herxen – Bulderingsweg – Windesheimerweg en omgekeerd. Verkeer vanuit Zwolle kan rijden via Jan van Arkelweg – Kattenwinkelweg – Fabrieksweg – Windesheimerweg en omgekeerd. 

 

Kamerledenlaan

Van maandag 11 november tot en met vrijdag 22 november vinden er werkzaamheden plaats aan de Kamerledenlaan tussen de Staatssecretarislaan en Hollewandsweg. Verkeer kan omrijden via Hollewandsweg – IJsselcentraleweg – Staatssecretarislaan en omgekeerd. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)