White Edition 2013 met Ronnie en Rinus

Zwolle – De inmiddels roemruchte jaarlijkse White Edition rond Ronnie Ruysdael vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 december in het Zwolse IJsseldelta Center. Naast de wereldberoemde ex-zanger van De Sjonnies (en vele anderen) is dit jaar ook Zanger Rinus van de partij.

 

De Drachtse Zanger Rinus Dijkstra is samen met zijn vriendin Deborah een fenomeen in Nederland. Hits als ‘Hey Marlous’, ‘Hé Kastelein’ en ‘Met Romana Op De Scooter’ werden al door honderdduizenden mensen bekeken op Youtube en natuurlijk zullen Ronnie en Rinus tijdens De White Edition hun gezamenlijke hit ‘Eet Veel Bananen’ ten gehore brengen. Zoals gebruikelijk voor deze show is echter Ronnie Ruysdael het traditioneel stralende middelpunt waarbij de interactie met het publiek groot zal zijn. Zo krijgt de meest originele outfit van hem een mooie prijs en zijn er verschillende quizzen met andere prijzen tussen de optredens door. Uiteraard is er wel een dresscode. Zoals de naam van de show doet vermoeden, luidt die: WIT.

De White Edition kent inmiddels een behoorlijke historie en is ooit begonnen als serieuze spin-off van de dancefeesten Sensation White. Huisband van deze show werd De Sjonnies, zij vormden de optredende gastheer van De White Edition . Een rol die zanger Ronnie Ruysdael na het starten van een uiterst succesvolle carrière later in zijn eentje op niet te evenaren wijze verder vorm gaf.

Waar organisator PBN music & events Supplier van PEC Zwolle in het verleden gebruik maakte van locaties als De IJsselhallen en De Broerenkerk, kan het dit jaar met gepaste trots bekend maken dat de show wederom de chique omgeving krijgt die het verdient, namelijk die van het Zwolse IJsseldelta Center naast het IJsseldelta Stadion van PEC Zwolle.

Van alle verkochte kaarten is € 2,00 bestemd voor VG Sport Zwolle, die als doel hebben om mensen die een verstandelijke beperking hebben de gelegenheid te bieden om te sporten. Want sporten is leuk, gezond en goed voor iedereen!

  • Kaarten in de voorverkoop € 19,- exclusief servicekosten*, hier te bestellen
  •  ’t Proeflokaal, Blijmarkt 3 Zwolle
  • Aan de kassa op 28 december 2013 kosten de kaarten € 25,00

* servicekosten bedragen € 3,00 per transactie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)