FC Zwolle zoekt spits

Gezocht: Een spits uit Zuid-Amerika. Deze advertentie zou FC Zwolle zo uit kunnen brengen. De Zwolse club heeft de selectie zo goed als rond, maar is nog op zoek naar versterking voor de voorhoede.

Directeur Gerald van den Belt bekijkt samen met trainer Jan Everse de mogelijkheden voor het aantrekken van een aanvaller. De Stentor meldt dat een Zuid-Amerikaan de prioriteit heeft. Van den Belt: ,,Als dat op 20 augustus gebeurt, is het ook goed. Wat er nu nog bijkomt moet meteen spelen.”

Bron: Elf

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom die jongen zo nodig uit Zuid-Amerika moet komen de helft van wat daar vandaan komt wil na een week weer weg omdat ze het niks vinden. En vaak komen ze ook niet echt geinteresseerd over. Is er bij de eredivisie beloften ofzo niet nog een speler die gehuurd kan worden. Daar heb je volgens mij meer aan.


  Maak melding

 2. loopt r niet wat in zwolle eo rond? wat moeten we toch met al dat tropische spul hier? zwolle kan toch alleen maar shoppen bij gelukszoekers dus zal wel weer niks worden


  Maak melding

 3. Zwaar-eens trouwens met de suggestie om een regionale, frisse jongen bij een hoofdklasser uit de buurt weg te plukken! FC vervreem niet van je roots!!! Mijn favorieten Ajax en barca doen het dit jaar ook al; respectievelijk geen Nederlanders en geen Spanjaarden aangetrokken.


  Maak melding

 4. in r, dam hebben ze er nog wel 1 over 8)
  die buiterlanders (2rangs wat zwolle zoekt) ;D
  spreken taal niet zijn niet 12 graden gewend missen hun familie enz enz laat ze maar een speler nemen die hier al woont aan gepast heeft aan de nederlandse cult—tempratuur :-* :-*


  Maak melding

 5. Pffff, en een beetje hoofdsponsor regelt er ook gelijk een budget bij om een paar sterspelers te halen om het stadion vol te krijgen, maar dat zal er wel niet inzitten. Met jongens uit de regio word je niet kampioen, maar trekt wel meer mensen dan een buitenlanse speler met heimwee.


  Maak melding

 6. Boersma (ex Sneek) mocht weg bij Heerenveen. Speelt nu bij Veendam. Jammer, even niet opgelet Zwolle! Deze speler ramt er voor Veendam minimaal 10 in dit seizoen!


  Maak melding

 7. zie wat er nu weer bij heerenveen gebeurt met die alfonso, wat moeten we toch met dat volk hier? gewoon een blonde hollandse jongen is niet goed genoeg meer? die zuid-amerikanen op dit lage niveau zijn allemaal gelukszoekers als ze er een keertje naast staan hebben ze de kop verkeerd. laat ze svp aan de andere kant van de grote plas blijven


  Maak melding

Reageer