Inspiratiesessies voor vrijwilligers

Zwolle – Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! en SportService Zwolle organiseren een workshopavond voor vrijwilligerscoördinatoren, bestuursleden en commissieleden en andere geïnteresseerde vrijwilligers van Zwolse vrijwilligersorganisaties.

Op dinsdag 19 november heten de organisaties vanaf 19.00 uur iedereen welkom in Doepark de Nooterhof. Tijdens deze bijeenkomst kunnen deelnemers door middel van twee workshoprondes informatie, tools en inspiratie opdoen op verschillende onderwerpen. Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst. Lees meer over de voorwaarden. Er is een maximum van twee deelnemers per organisatie gesteld. Klik  om je aan te melden voor de bijeenkomst ‘Van Inspireren tot Activeren’.

Na een korte aftrap kan er een keuze gemaakt worden uit twee van de in totaal vijf workshops. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Een overzicht van de workshops: Inspiratiesessie: Omgaan met de media Workshop: In veilige handen Workshop: Iedereen doet mee – ontwikkelingen sociaal domein Inspiratiesessie: Drop-outs en jongerenparticipatie Workshop: De ‘nieuwe’ vrijwilliger.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)