Koplopers houden stand bij WRZV Zaalvoetbal

Zwolle – Afgelopen week is er weer volop gevoetbald in onze vertrouwde WRZV Hallen. De koplopers in de diverse klassen hadden weinig te vrezen van hun tegenstanders en wisten de koppositie voor deze week te behouden. 

In de zeer spannende 1e klasse van de maandagavond wist koploper AXIOS vrij gemakkelijk het team van Au m’n Gurk met 10-4 opzij te zetten en bleef medekoploper DTG goed in het spoor door de wedstrijd tegen Bola-Lah! Satu met 14-4 te winnen. Runner-up Schildersbedrijf Groen wist onder aanvoering van Eric Groen het team van Kees Middendorp met 8-4 te verslaan. Ook het team van Opgezwolle liet weer van zich spreken door nummer laatst OHM met maar liefst 19-3 naar huis te sturen. Het blijft door de uitslagen van deze week wederom reuze spannend in de strijd om de 1e periodetitel.

Nico Brillen wist de koppositie met verve te verdedigen tegen het team van Argos Bebemus. Zonder een tegendoelpunt te hoeven incasseren en door zelf achtmaal te scoren was de winst snel zeker gesteld door Nico Brillen. De nummer drie in de hoogste klasse Woord & Daad wist met 12-8 te winnen van Trias. Spanning is er ook onderin als het gaat om de degradatieplaatsen. Wehkamp.nl, Rafiki en ook Trias wisten in de strijd tegen degradatie geen punten te pakken in deze competitieronde. 

Op FC Hummel staat geen maat! De lijstaanvoerder in de 1e klasse wist de topper tegen de nummer 2 in de stand Van Amerom Makelaardij zonder al te veel moeite in hun voordeel te beslechten. Op de late avond wist FC Hummel met 7-2 te winnen en gaat nu alleen aan kop met maar liefst vijf punten voorsprong op de nieuwe belager Neptunes’12. Het duel van Neptunes’12 tegen Sleuteldienst Zwolle werd met een 1-1 tussenstand in de 1e helft gestaakt door een ongelukkige enkel blessure van de keeper van Sleuteldienst. Absens Carens nam met een 8-1 overwinning op Livarda voorlopig afscheid van het rechterrijtje en drukte Livarda verder in de kelder van de eerste klasse. ZVV Pruts wist verder te klimmen in het linker rijtje door met 10-2 te winnen van rode lantaarndrager Iron Art. Torsades Trois Points stuurde in een leuk en spannend duel OutSport met 6-5 de kleedkamer in.

Maandag 4 november staat er een heuse kraker op het programma in de kampioensklasse. Om 22:10 spelen koploper Nico Brillen en medekoploper Wolters Recycling tegen elkaar aan en wordt bepaald wie de koppositie gaat innemen in de hoogste klasse van de maandagcompetitie. Op zowel maandag 4 als woensdag 6 november beginnen de zaalvoetbalwedstrijden in de WRZV Hallen om 18:30 uur.

Voor meer informatie, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal.nl of  twitter @WRZVZwolle.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)