Michael Boogerd naar Profspektakel in Zwolle

Michael Boogerd komt woensdagavondavond 15 augustus naar het Peperbus Profspektakel. Voor de renner van de Rabobank wordt het z’n derde en laatste optreden in de Zwolse binnenstad. Beide voorgaande keren, in 2002 en 2006, won hij het Peperbus Profspektakel. Boogerd heeft aangekondigd na dit seizoen een punt achter z’n imposante carrière te willen zetten.

Michael Boogerd heeft in z’n afscheidsjaar een geweldige Tour de France gereden. Samen met Dennis Menchov en vooral ook Thomas Dekker heeft hij gele truidrager Michael Rasmussen op bewonderenswaardige wijze over het hooggebergte in Frankrijk geleid. Door de wijze waarop Michael Boogerd zich herpakt heeft na het ontslag van klassementsleider Rasmussen is hij uitgegroeid tot nationaal knuffeldier.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @Joop
    Voor mij is Michael B. voor al de net niet renner. Nooit heeft hij, zeer getalenteerd als hij is, alles kunnen geven zoals de echt grote renners (Henny K., Joop Z.,Gerry Kn.) dat konden. Waarom heeft hij niet in deze tour vanaf de eerste dag voor het allerhoogste gekozen? Hij had toch eigenlijk , makkelijk, juist deze tour kunnen winnnen. Maar ja niet gefocust op de winst en zo ging het altijd. Hij heeft nog een kans: het rondje rond de Peperbusse winnen (grapje), nee het WK winnen.
    Of komt het doordat hij altijd eerlijk en schoon is gebleven en maak je daarom geen kans tegen al die gedoopte renners?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.