Lisanne Lans rondemiss bij Peperbus Profspektakel

De 23 lentes tellende Lisanne Lans huldigt woensdagavond 15 augustus de eerste drie aankomenden en de strijdlustigste renner van het negende Peperbus Profspektakel. De in Zwolle geboren en getogen wielermiss is druk met de universitaire studie bedrijfskunde in Enschede en haar parttime baan bij de Rabobank Noordwest-Veluwe. De donkerharige en mooi ogende Lisanne was ook miss bij de 47e Ster van Zwolle, die zaterdag 3 maart met start en finish in Zwolle gehouden werd en gewonnen werd door Dennis Smit uit Zwanenburg.

Lisanne houdt van wielrennen. ”Ik vind het een hele mooie sport. Jammer dat de wielersport de laatste jaren door allerlei dopingperikelen negatief in het nieuws is. Het is een zware duursport hoor. De grote bergetappes in de Tour de France zijn toch niet normaal? Iedereen begrijpt toch wel dat je die zware etappes dag in dag uit niet op een bord havermout kunt rijden?” De Ster van Zwolle heeft ze dit jaar voor het eerst live meegemaakt. ”Hartstikke mooi. Het is altijd de openingsklassieker van het seizoen. De weersomstandigheden spelen de renners vaak parten in de Ster. Het is afzien voor de renners. Het mooie van de Ster van Zwolle vind ik ook dat iedereen met een schone lei aan het nieuwe seizoen begint en ze willen allemaal winnen want een overwinning in Zwolle telt,” zegt Lisanne.

Profspektakelmiss Lisanne Lans.

Bij het Peperbus Profspektakel is ze jaarlijks van de partij. ”Ik vind het gaaf dat die toppers elk jaar hun rondjes in Zwolle rijden. Er wordt altijd hard gereden in de binnenstad, met name in de laatste ronden.” Lisanne weet waar ze over praat want zelf brengt ze in de zomermaanden ook menig uurtje recreatief op de racefiets door.
Binnenkort hoopt ze haar universitaire studie af te ronden. Of ze dan bij de Rabobank Noordwest-Veluwe blijft weet ze nog niet. ”Wat ik ook leuk vind is een baan in de vrijetijdsector of iets in het service management.”
Speciaal voor het Peperbus Profspektakel wordt Lisanne gekleed door Eva First Woman (Luttekestraat) en gekapt door Martin Koetsier van Cleo-Patra Hairfashion in de Sassenstraat. Op het erepodium reikt ze de bloemen uit namens bloemenmagazijn/tuincentrum Aan de zeven Alleetjes.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. wat is dit nou weer voor een voorgekouwd artikel.? die uitspraken lijken me echt niet van deze leuke miss. ben benieuwd of ze 10 toprenners kan opnoemen. is dit een gesponsord artikel?


    ⚠️ Meld

Reageer