Spanhak fietst slenderbanken bij elkaar voor Frion

Zwolle – 1 november draagt Rudy Spanhak, ouder van een bewoner, op een feestelijke manier zes slenderbanken over aan Frion. Spanhak fietste dit jaar een prachtig bedrag bij elkaar tijdens zijn sponsortocht van Zwolle naar Rome. Met als doel slenderbanken beschikbaar stellen voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. De slenderbanken staan in de fysioruimte op de locatie IJsselbolder.

Rudys dochter Ruth-Ann woont bij Frion en wijdt 1 november samen met een aantal andere bewoners de banken in. “Frion waardeert de geleverde sponsorinspanning van de heer Spanhak enorm. Sporten en of bewegen is niet vanzelfsprekend voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Maar door gebruik te maken van deze bewegingsbanken, wordt bewegen voor hen veel gemakkelijker. En dankzij de bijbehorende tilliften kunnen zij van de verschillende banken gebruik maken. Ook zijn bewoners minder afhankelijk van fysiotherapie en kan de bewegingsactiviteit onderdeel worden van de vrijetijdsbesteding. Een waardevolle aanvulling.”

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Regelmatig ben ik onder de indruk van de manier waarop Rudy continu op zoek is naar manieren om wat te betekenen voor anderen. Ik hoop dat je nog lang onze voorzitter blijft!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.