Autoservice Van Bruchem wordt dealer van FIAT

Autoservice Van Bruchem aan de Curieweg in Zwolle heeft het dealerschap van FIAT van het autobedrijf Van Doorn & Top overgenomen. De overname van het dealerschap vond woensdag plaats.

De Zwolse vestiging van het failliete Autohuis Van Doorn & Top blijft definitief gesloten. De personele consequenties zijn gering. De bedrijfstak heeft een outplacementfaciliteit en bovendien hebben veel van de gedupeerde werknemers inmiddels al zelfstandig een nieuwe baan weten te vinden. Naast het dealerschap van de Japanse Suzuki krijgt Van Bruchem er nu de Italiaanse FIAT bij.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Hopelijk vergaat het Van Bruchem beter dan zijn 3 voorgangers…

  Wel apart dat Van Bruchem net vorig jaar Honda weer heeft ‘afgegeven’ aan Borghstede en nu Fiat er weer bij neemt. Ik neem trouwens aan dat ze Lancia er ook bij krijgen? Of verdwijnt Lancia uit Zwolle?

  =============

  Ik vermoed dat Lancia ook in de deal zit Wilbert.


  ⚠️ Meld

 2. waarom wil deze zaak ook naar de kl*te >:( >:( >:(
  of zijn dit ook de laatste stuip trekings van van b
  wel hooren van zegge maar dat het zo slecht gaat met van b ??
  :- :- :-
  jammer weer 🙁


  ⚠️ Meld

 3. Met Van Bruchem is volgens mij niks mis hoor… Volgens mij is dat een van de weinige dealers die de ogen niet te groot heeft. Gewoon een pand van normale afmetingen dat niet direct op een A-locatie zit, maar toch rijden er zat nieuwe Suzuki’s rond hier in Zwolle. Als je een goede dealer bent, hoef je het niet te hebben van de buitenkant.


  ⚠️ Meld

 4. Overigens zou het me niet verbazen als Lancia er niet bij zou zitten, want als er een merk niet loopt in NL, dan is het Lancia wel. Maar goed, zelfde importeur als Fiat, dus het hoeft niet veel extra rompslomp op te leveren om het ‘erbij’ te nemen.


  ⚠️ Meld

 5. @fiat:
  ik heb echt drie keer moeten kijken wat je schreef en bedoelde, maar ik neem aan dat je 1,5 dag (1 1/2?) bedoelt? En niet 11/2 of zoiets? Zo niet: dan mag je uitleggen wat je wel bedoelde…

  Ook vraag ik me af waarom er toch zoveel mensen zijn die steeds reageren met een naam die afgeleid is van het onderwerp en niet met een ‘eigen’ naam?
  @Admin: of is dit soms steeds dezelfde persoon?

  ==================

  Je hebt gelijk: na een klein onderzoek blijkt dat fiat, (‘zaterdagnacht’) en franky dezelfde persoon zijn.  ⚠️ Meld

 6. Zo groot was het pand van Doorn & Top ook niet hoor. Het ontbrak ze alleen aan service. Kijk maar naar van Winsum in Kampen. Zij schijnen beter te begrijpen wat de klant wil. Ik hoop dan ook dat van Bruchem dat ook weet. Geen rekeningen van 40 euro voor het wisselen van een lampje van maar 7,50 euro. Nee gewoon uit klantvriendelijkheid de kosten van de lamp in rekening brengen. Ben wel blij dat we nu geen Fiat meer rijden.


  ⚠️ Meld

 7. @zaterdagnacht – franky – fiat (met dank aan de Admin, al heb ik bij meer nicknames mijn twijfels…):
  Er is niet zoveel mis met een naam verzinnen aan de hand van een onderwerp, maar voor mensen die alle berichten lezen en zich een beeld proberen te vormen van een reagerend mens, is het niet makkelijker.
  Ook is het gebruikelijker om per forum een zelfde naam aan te houden vanwege spammen van een forum… Vandaar dat je mijn naam altijd als dezelfde zal zien, ik houd er zelf niet van om mensen in de luren te leggen. Lijkt het alsof je wat te verbergen hebt, vind ik.


  ⚠️ Meld

 8. Mijn bejaarde ouders hebben zo’n 15 jaar Suzuki gereden en wilden nu naar een automaat. Ze waren zeer tevreden over van Bruchem. Ik heb ze overgehaald om een Panda te kopen, wat ze vorig jaar gedaan hebben. Het is een prima autootje, waar ik zelf al duizenden kilometers mee gereden heb. Het is voor hun een aangename verrassing weer terug naar van Bruchem te kunnen. ;D


  ⚠️ Meld

 9. Hallo allemaal,

  Suzuki dealer van Bruchem is een top garage qua service! Ik rijd nu al bijna drie jaar Suzuki en ik kom er met alle plezier. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben vooral de kennis.

  Voor een lampje vervangen betaal je niet veel. Soms betaal je geen uurloon. Zo simpel kan het bij ze zijn. Uit mijn ervarving weet ik dat ze niet zo duur zijn voor het vervangen van bijvoorbeeld een lampje, en soms pikken ze dingen er kosteloos bij op. Het ligt soms net aan de situatie…

  Mijn auto heb ik bij een andere suzukidealer gekocht, maar van Bruchem kijk het beter na en je hoeft met een probleem niet meer terug te komen, dat is een wezelijk verschil met de andere Suzuki dealer, waar mijn autootje van oorsprong vandaan komt…

  Een andere geweldige dealer als van Bruchem ken ik niet. Ik wil niet zeggen dat ze de beste zijn, maar ze doen echt alle moeite. Alle verhalen die ik hoor zijn positief en zelfs lovend over van Bruchem…

  In de aanschaf van een occassion zijn soms weer wat te duur, dat is misschien het enige minpuntje…


  ⚠️ Meld

Reageer