Open Dag FC Zwolle goed bezocht

Zaterdagmiddag heeft FC Zwolle op Sportpark De Pelikaan bij voetbalvereniging HTC de Open Dag gehouden. De Open Dag werd bij ‘de buren’ gehouden in verband met de nieuwbouw van het FC Zwolle stadion. Er kwamen ongeveer tweeduizend fans naar het Sportpark.


Zwolfje had het behoorlijk naar zijn zin.

De weersomstandigeheden waren zaterdagmiddag formidabel. Mede daardoor kwamen er net zoveel bezoekers naar het terrein van HTC als vorig jaar in het Oosterenkstadion. Er stonden over het gehele terrein een aantal leuke attracties en bezienswaardigheden voor zowel groot als klein. Hoogtepunt was de presentatie van de nieuwe spelersgroep. Vrijdag speelt FC Zwolle de eerste wedstrijd voor het nieuwe seizoen in de Jupiler League uit tegen HFC Haarlem.

Er was weer veel te koop voor de fans!

Leesvoer voor jong en oud in het magazine “Nieuw stadion FC Zwolle”

Anton Jongsma: veel gevraagd!

Good old Albert van der Haar kwam handen tekort bij de presentatie!

 

Juscemar Borilli, een nieuwe Romario? Je ziet ze denken.

Juiste kleur. Verkeerde pet?

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dit jaar waren er 2000 fans op de opendag staat in het stukje, de afgelopen jaren waren dit er steevast rond de 5000, hoe kun je dan spreken van evenveel bezoekers?
  ===========

  Dat is wat een woordvoerder ons liet weten.
  Je kan het juist hebben hoor.. ?


  ⚠️ Meld

 2. Dat teruglopen van de supportersschare valt wel mee volgens mij hoor Joop. Dat er minder mensen kwamen had volgens mij voornamelijk te maken met de locatie en de vooraf aangekondigde parkeerproblemen.

  Er zijn volgens de berichten veel meer seizoenkaarten verkocht dan vorig seizoen, het lijkt er dus juist op dat mensen de weg naar het Oosterenk weer weten te vinden.


  ⚠️ Meld

 3. Toen ik mijn kaart afhaalde stonden er 2,5 doosje vol met kaarten op de tafel. In elk doosje zitten 1000 kaarten, dus ik denk dat er al rond de 2000 a 2500 kaarten zijn verkocht.


  ⚠️ Meld

 4. Hmm ik lees in de krant vandaag weer een heel ander aantal, de communicatie is niet geheel duidelijk. Van Perlo schrijft vorige week in mails aan supporters die vragen hebben over het aantal seizoenkaarten dat er op dat moment 2100 verkocht zijn. Nu zegt die vrouw in de krant dat er 1200 zijn verkocht excl. sponsorkaarten, maar dat zullen er geen 900 zijn. 1200 zei ze een maand geleden ook al een keer in de krant, terwijl er volgens mijn in de afgelopen maand nog heel veel kaarten zijn verkocht.


  ⚠️ Meld

 5. @ Peter
  Dan klopt 2100 aardig denk ik. Ik zag ongeveer 2,5 doos staan, dus dat zou beteken 2500 seizoenkaarten. Valt mij persoonlijk niet tegen. Op de tribune kunnen 3300 man, er zitten altijd een aantal bobo’s op. Blijft er weinig over voor de vrije verkoop. Ben ik even blij met mijn kaart. 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.