Schreeuwende vrouw aangehouden

Aan de Staatssecretarislaan is zaterdagavond 4 augustus een 56-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden, omdat ze dusdanige geluidsoverlast veroorzaakte dat de hele buurt wakker werd.

De vrouw had klaarblijkelijk ruzie in de woning aldaar gehad en was hysterisch en onverstaanbaar aan het schreeuwen. Haar honden deden daar nog een schepje bovenop. De vrouw is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Zij krijgt een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Je mag ook niets meer tegenwoordig; als dat mens schreeuwen wil, laat toch gaan, gaat vanzelf weer over.
  Wij worden hier al jaren uit onze slaap gehouden door geluidsoverlast waaraan niets gedaan wordt.
  Dat is erger als iemand die eens 1 keertje staat te schreeuwen.
  🙂


  ⚠️ Meld

 2. Last van het lawaai van de IJsselallee, touringcars die onder je raam langs gaan, airo’s die 24 uur per dag draaien en waaraan de gemeente niets doet (milieu), bromfietsen/scooters waaraan de politie niets doet na meermalige klachten te hebben ingediend en alleen een agent die overspannen is geworden :), lallende kroeggangers die net zo hard schreeuwen als bovengenoemde vrouw, genoeg?


  ⚠️ Meld

 3. Tjonge wat een gezeur zeg. Als je in de buurt van de Ijsselallee bent gaan wonen moet je niet zeuren. Had je van te voren maar even een check moeten doen. Wij wonen op nog geen 25 meter van de snelweg. Hebben we soms ook een hoop herrie van. Vanavond nog van al die langsrijdende truckers die zonodig op de claxon moesten drukken. Ruim twee uur duurde die herrie. Nou jammer dan. Ik heb een riant huis met een heerlijke tuin en neem die herrie wel voor lief.


  ⚠️ Meld

 4. Ik snap Jan nog niet zo erg moet ik zeggen…. Klaagt dat er niets aan overlast gedaan wordt, maar wordt er eindelijk eens iemand aangepakt is het _weer_ niet goed 😮


  ⚠️ Meld

 5. nou joop ik ken iemand in de buurt bij jou die is er goed flauw van jou en je hond

  =======

  Beste mensen,
  Maak het niet (te) persoonlijk. Dat wordt niet gewaardeerd.


  ⚠️ Meld

 6. Maak het niet (te) persoonlijk. Dat wordt niet gewaardeerd.

  Tot op zekere hoogte, volgens mij is hier sprake van het aloude tegeltje aan de wand dat iets zegt: “de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet” 8)


  ⚠️ Meld

 7. Joop, moet zeggen dat het mij niet bevreemd.Het moet wel ergens vandaan komen toch? En hier plaats je ook je vaak ongefundeerde mening dus…Misschien wel je blinde vlek?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.