Bijzondere ‘line-up’ Stratenfestival Zwolle 2007

De politie van Zwolle Centrum is maandag met een bijzondere line up voor het Stratenfestival in Zwolle naar buiten gekomen…..

Op vrijdagavond 17 augustus 2007 vindt wederom het Stratenfestival Zwolle plaats. Op diverse podia in de stad zal een breed scala aan muzikaal entertainment worden gepresenteerd. Het hoofdpodium wordt geplaatst in het Ter Pelkwijkpark. Het Stratenfestival heeft in 2007 optredens van ondermeer ‘Mooi Wark’, Arne Jansen en Stillus.

Houdt het ook gezellig!
Het is een feest voor iedereen, voor elk wat wils. Er worden diverse soorten muziek ten gehore gebracht, dus voor iedereen zit er wel wat bij. Het beloofd een gezellig feest te worden, maar het moet ook gezellig blijven! Houdt het leuk, ook voor de andere bezoekers. Voorkom bijvoorbeeld baldadig gedrag en ga niet wildplassen. Dat is niet leuk voor de omgeving én het kan je ook een forse boete opleveren. En volgens mij kan iedereen dat geld beter aan wat anders uitgeven dan aan een boete!

Bron: Politie Zwolle Centrum / Zuid

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Mogen we trouwens ook stemmen over de prioriteit / hoogte van de boetes?
  Ik vind het een beetje vreemd dat het nog voordeliger is om een bushokje te vernielen dan iemand een mierenneuker te noemen.
  En bedreigen doe je zo ook voor de lol bijna… >:(


  ⚠️ Meld

 2. Mishandeling lijkt ook al goedkoper dan belediging. Maar het zal wel om het woordje ‘vanaf’ gaan.
  Wat is trouwens het verschil tussen ‘Vandalisme/Baldadigheid’ en ‘Openlijk geweld tegen goederen’? Of moet je dit voor een bushokje bij elkaar optellen?


  ⚠️ Meld

 3. @Bernard:
  Dat viel mij ook direct op. Maar dan nog vind ik het vreemd dat bedreigen ‘vanaf’ is en dan met een bedrag wat bijna 2x zo laag is als bij een belediging. Ik zou eerder omgekeerd verwachten en dan eventueel bij beiden ‘vanaf’ erbij plaatsen.


  ⚠️ Meld

Reageer