Start ‘Ketting van Ballonnen’ in Zwolle

Van 11 t/m 19 augustus 2007 fietsen 25 ex-kankerpatiëntjes en broers / zussen van kinderen met kanker voor de vierde keer de Ketting van Ballonnen, een 600 kilometer lange fietstocht langs de zeven kinderoncologische centra waar kinderen met kanker worden behandeld. Dit doen zij om andere kinderen met kanker en hun familie, vrienden en aan alle anderen te laten zien dat er een leven na kanker kan zijn!

De Ketting van Ballonnen is een sponsorfietstocht die start in Zwolle bij het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan en eindigt in Nijmegen. De jongeren leveren deze geweldige sportieve prestatie om geld op te halen voor de VOKK die de opbrengst gebruikt voor de KanjerKetting en het VOKK Monidaal Fonds. De Kanjerketting is een beloningssysteem ontwikkeld voor kankerpatiëntjes tijdens de behandeling. Het Mondiaal Fonds steunt ouders van kinderen met kanker in landen waar nauwelijks of geen goede medische voorzieningen zijn.

Wilt u de fietsende jongeren ook sponsoren?

Stort dan uw bijdrage op bankrekeningnummer 85.27.84.287

t.n.v. Ketting van Ballonnen te Nieuwegein 

Info: http://www.vokk.nl/website/ned/ketting_van_ballonnen/

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik heb zelf non-hodgkins gehad in mijn hoofd. Gelukkig (sinds vorig jaar) k-vrij verklaard. Ben nog wel onder behandeling van diverse artsen en ben bezig met diverse therapie?«n (o.a. geheugen- en fysiotherapie). Maar genoeg over mijzelf…
    Ik wens allen die meedoen, gigantisch veel plezier; maar bovenal wens ik dat er een giga-bedrag binnen gaat komen!
    Nogmaals: geweldig allemaal! (schreef ik met kippenvel op mijn armen!)


    ⚠️ Meld

Reageer