Margaretha Kleine bij COC tijdens Stratenfestival

Ook COC Zwolle doet mee aan het Stratenfestival, dat op vrijdag 17 augustus 2007 in de Zwolse binnenstad plaatsvindt. Naast muziek van COC-dj’s zijn er optredens van Margaretha Kleine en de Jongens van de Reisvereniging.

Tijdens het jaarlijks festival wordt het Zwolse centrum, waar op dat moment de Zomerkermis plaatsvindt, gevuld met podia met uiteenlopende optredens. COC Zwolle doet sinds jaar en dag mee. Het is een geschikte avond om eens binnen te kijken in het café van de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. Iedereen is welkom! De Drentse zangeres Margaretha Kleine stond eerder in het voorprogramma van Daniël Lohues en de Golden Earring. Op dit moment werkt ze aan een eigen CD, nadat ze eerder twee singles uitbracht.

Meer informatie over de zangeres is te vinden op www.margarethakleine.nl.

De Jongens van de Reisvereniging is een klein mannenkoor, met een repertoire vol Hollandse meezingers, levensliederen en smartlappen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor een feestelijke sfeer.

Na de optredens wordt het feest voortgezet in de dansruimte van het COC, waar de dj’s tot diep in de nacht zorgen voor dansbare muziek.

COC Zwolle is tijdens het Stratenfestival geopend van 20.00 tot 2.45 uur. De entree is gratis.

Iedereen welkom

Bij COC Zwolle is iedereen welkom. Met allerlei activiteiten in en buiten het café wordt gewerkt aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Met speciale activiteiten wordt de aandacht ook gericht op specifieke doelgroepen.  

Artikel delen: