Hotspot

 Dit is de Hotspot, het populaire raadspel van Weblog Zwolle. De Hotspot verschijnt onregelmatig en het is dus altijd een verrassing wanneer er weer een Hotspot getoond wordt.

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

Deze:

Artikel delen:
Reacties 109
 1. Weet je wat hier zo irritant aan is? Ik weet zeker dat ik mijn man vorige week nog op deze steen heb gewezen. Zelfs nog gezegd dat het een goede voor de hotspot zou zijn. Ik kan er alleen niet meer opkomen waar dat was. Beetje seniel aan het worden geloof ik.

 2. Leo je kan me beter vragen waar ik niet ben geweest. Ik ben zowat heel Zwolle door geweest. Misschien kan ik er daarom ook niet opkomen waar ik het gezien heb. Blijf mijn best doen. Moet morgen weer half Zwolle af op de fiets. Ik denk alleen dat Johnny hem dan al wel heeft geraden.

 3. Hoogstraat is niet goed, Tineke (wel een leuke straat trouwens!)
  En Marleen, niet te diep door de knieen gaan hoor! Denk aan ongeveer elleboog- of schouderhoogte (afhankelijk van je lengte)

 4. @Marleen, je bent wel fanatiek! ;D
  Maar het antwoord is nog niet goed. Laat je niet misleiden door de nieuwheid van de hotspot (misschien is die dat wel, maar de plaats waar je hem kunt vinden niet…)

 5. De woningen aan de Westerlaan zijn het volgens mij niet. Het moet dan wel bijna het buurtje zijn waar Marleen het over had. Misschien ga ik vanmiddag nog eens kijken. Oosterlaan/Van Karnebeeklaan.

 6. 'k kon het niet uitstaan, en ben dus nooooooog wat langzamer door de Oosterlaan gereden. EN JA JOEPIEEE ik heb hem gevonden!

  Oosterlaan 4 in het paaltje voor de ingang, ik heb er een foto van gemaakt als bewijs, de volgt spoedig.
  Groeten Marleen

 7. Marleen, gefeliciteerd. Ben er net ook nog langsgereden en zag hem nog steeds niet. Wel zag ik de mensen die op de bus zaten te wachten zich afvragen wat al die mensen daar toch te zoeken hadden.

 8. Voor mij gemakkelijk. Jammer dat het net 'geraden' is, het is immers bij mijn ouders thuis, het paaltje links naast de ingang. Ik heb de steen er zelf in gemetseld. Deze steen zwierf al jaaaren door het huis, zonder concrete bestemming. Toen de paal eens opnieuw gemetseld moest worden hebben we deze plaquette er in gemetseld. Groeten!

Reageer