Kijken, luisteren en zingen met Ann Kampen

De vakantie is voor veel kinderen bijna afgelopen en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Nog even nagenieten van het vakantiegevoel kan op vrijdag 17 augustus in de centrale bibliotheek. Dan staan namelijk zee en strand centraal in de activiteit “Doe mee(r) met een boek”.  Kinderen van 3 tot en met 6 jaar kunnen die ochtend samen met Ann Kampen kijken en luisteren naar het boek “Vera”.

Aan de rand van de zee staat het huis van Vera. Vanuit haar raam tuurt ze vaak naar de zee en het strand. Soms ligt het strand leeg, soms is het helemaal vol mensen. Op een dag ziet ze een stipje in de verte. Ze hoort ook geluiden. Wat voor boot zou het zijn? Vera fantaseert: een boot vol muzikanten? Met dieren uit verre landen? Samen met  Ann Kampen (voorheen Muziek-op-Schootdocente) kunnen kinderen (én hun ouders) genieten van dit prachtige boek. Met een boek kun je veel meer doen dan alleen lezen: naast kijken en luisteren is er tijdens deze “Doe mee(r) met een boek”-activiteit veel ruimte voor liedjes en spelletjes. De kinderen beleven dit bijzondere prentenboek met al hun zintuigen.

Zelf meedoen

Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn met hun ouders op vrijdag 17 augustus van 11.00 tot 12.00 uur van harte welkom in de jeugdafdeling van de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80). Kaartjes à € 5,00 (niet-leden) en € 3,50 (all-in pas) zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Voor de muzikale en verhalende activiteiten in samenwerking met Ann Kampen is altijd veel belangstelling. Om teleurstelling te voorkomen, wordt aangeraden vooraf kaartjes (telefonisch) te reserveren.

Artikel delen:

Reageer