Op naaldhakken over Melkmarkt voor goed doel

Zwolle – Studenten Mooi & Mode van Landstede MBO organiseren dinsdag 17 december in Zwolle de ultieme kerst-verwendag voor de kwetsbare mensen in de Zwolse samenleving.

 

Voorafgaand aan het jaarlijkse kerstdiner, dat het Zwolse Leger Des Heils voor deze mensen organiseert, verzorgen de studenten een feestelijke look door hand- en nagelverzorging, massages, epileren en een feestelijke kerstoutfit. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor deze kerst-verwendag, organiseren vijftig studenten en docenten morgen een stiletto run in de Zwolse binnenstad. Woensdagmiddag vanaf 15.00 uur rennen de studenten vanaf het Stedelijk Museum Zwolle op de Melkmarkt en finishen op de Grote Markt. Ze worden daarbij gesponsord door familie, vrienden en bekenden. Hoe meer mensen komen kijken, hoe groter het succes. Zelfs de stilettopieten zijn aanwezig om de renners aan te moedigen en om iets lekkers uit te delen.

Expositie in het Stedelijk Museum Zwolle
Tijdens de stiletto run vragen de studenten alvast aandacht voor een volgend evenement waarbij ze zijn betrokken. Van 16 februari tot 5 mei exposeren ze bijzonder werk op het gebied van mode tijdens de expositie ‘State of The Arts’, in het Stedelijk Museum Zwolle.

Voorproeven
Wie alvast meer wil weten over de acties kan terecht op

de facebookpagina: www.facebook.com/MooiEnMode.

Artikel delen:

Reageer