Meld uw evenement bij de VVV!

De VVV roept iedereen op evenementen die in Zwolle worden georganiseerd te melden bij de VVV. Het gaat om activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. De VVV vermeldt de evenementen in een VVV agenda. Deze wordt gepubliceerd op www.vvvzwolle.nl, in een aantal huis-aan-huis bladen en in de Uit & Thuis krant. Deze krant verschijnt vier keer per jaar en wordt in een oplage van 35.000 stuks per keer gratis verspreid via ruim 300 toeristisch recreatieve bedrijven. Daarnaast worden de grote, vaak jaarlijks terugkerende, evenementen opgenomen in toeristische brochures. Uiteraard wordt ook in de VVV kantoren en via de telefoon informatie verstrekt over de evenementen en ontvangt de pers op aanvraag een evenementenagenda. Door het evenement aan te melden bij de VVV, krijgt de organisator dus een stukje gratis promotie. 

Naast de promotie door de VVV kan de organisator van grotere evenementen profiteren van de uitingen van de SESZ, Stichting Evenementen Support Zwolle. Dankzij de goede samenwerking tussen de VVV en SESZ wordt regelmatig informatie over de grotere evenementen uitgewisseld, die SESZ vervolgens meeneemt in de aankondigingsborden aan de toegangswegen van Zwolle, de evenementenpagina in de Peperbus, de Zwolle Evenementen magazines en op de website www.evenementenzwolle.nl.

De VVV ontvangt graag de volgende informatie over een evenement: naam van het evenement, een korte toelichting, datum, tijd, locatie, entreeprijs, contactpersoon. Om het gemakkelijk te maken is een speciaal formulier onder het kopje Evenementen te downloaden via www.regiovvv.com, waarop al deze gegevens ingevuld kunnen worden. Het is belangrijk om het evenement zo vroeg mogelijk aan te melden, zodat deze in zoveel mogelijk uitingen meegenomen kan worden. Per uiting wordt gekeken of het evenement voldoet aan bepaalde criteria.

Artikel delen: