PEC Zwolle veilt voor Serious Request

Zwolle – Wil jij bij een thuiswedstrijd van PEC Zwolle direct aan het veld zitten op de hoofdtribune? Datkan! PEC Zwolle veilt namelijk voor vier competitiewedstrijden twee field seats, waarbij de opbrengst naar 3FM Serious Request gaat. Dit jaar zamelen zij geld in om kindersterfte door diarree tegen te gaan.
Je kunt bieden op twee ‘field seats’ voor de wedstrijden PEC Zwolle-Roda JC (1 februari 2014), PEC Zwolle-Heracles Almelo (22 februari 2014), PEC Zwolle-N.E.C. (1 maart 2014) en PEC Zwolle-FC Groningen (4 april 2014). Dit zijn zitplekken op de eerste rij van de uitgebouwde hoofdtribune . Dichterbij het veld kun je niet zitten. Daarnaast krijg je bij de wedstrijden toegang tot de PEC Zwolle Businessclub. Een unieke kans voor elke supporter! Bied nu mee en steun 3FM Serious Request.

Je kunt een bod uitbrengen door een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl. Geef in de titel aan dat het om de 3FM Serious Request veiling gaat. Vermeld daarnaast je naam, telefoonnummer, woonplaats, het geboden bedrag en geef aan op welke wedstrijd je een bod uitbrengt. Je kunt de meest actuele biedingen volgen via de link: www.peczwolle.nl/serious-request-veiling.

*Let op: de club verwerkt de ingekomen biedingen zo snel mogelijk. Hou er rekening mee dat het even kan duren voordat een bod op de website is doorgevoerd.

Je kunt een bod uitbrengen tot 17 december 17.00 uur. PEC Zwolle neemt op woensdag 18 december contact op met de hoogste bieders. Op deze dag zijn de winnaars ook op www.peczwolle.nl te zien. Met Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Dit jaar staat het Glazen Huis in Leeuwarden. Meer informatie over 3FM Serious Request is hier te vinden.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Altijd goed te zien waar PEC Zwolle zich positief voor inzet.
  Op de website van PEC Zwolle staat overigens dat de actie een dag eerder al is afgelopen dan in bovenstaand artikel te lezen is.

 2. ook weer een waanzinnige inzet van PEC Zwolle!
  wow hoeveel mensen hebben zich druk gemaakt om 2 fields seats mogelijk te maken. Ze zijn natuurlijk bij alle spelers geweest om te vragen of deze een gedeelte van hun winstpremie willen afstaan omdat er minder inkomsten gegenereerd worden nu er voor deze stoelen geen inkomsten binnenkomen..

 3. Omdat PEC Zwolle zogenaamd iets doet voor Serious Request.
  In werkelijkheid kost het hun niets en zo proberen ze maatschappelijk betrokken te zijn…
  Als je echt iets wil doen geef dan plaatsen weg voor een wedstrijd tegen een topclub….

Reageer