Man steelt iMac bij de Mediamarkt

Zwolle – Een onbekende man steelt dmv een sluwe truc op maandag 14 oktober een iMac ter waarde van 1485,- bij de Mediamarkt aan het Maagjesbolwerk in Zwolle. Wie herkent hem? Bel de politie gratis met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

https://youtu.be/m484ui6KJFA

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

56 gedachten over “Man steelt iMac bij de Mediamarkt”

  1. Wat ik niet begrijp echt waar …. hoe kan het dan dat er daar altijd meer personeel rond loopt dan de klanten plus komt er ook bij dat ze daar beveiligers rond hebben lopen en om elke vierkante meter camera’s staan en toch heeft die gast het wel meegenomen, zonder dat iem wat zag…. Langs de kassa’s ook nog…Ongelofelijk maar waar..

  2. Dat de medewerkers dit niet zien is logisch. Die zijn klanten aan het helpen. Meer personeel als klanten is natuurlijk onzin, het is misschien wel de drukste winkel van Zwolle. Wie verwacht er nou dat een dief zo slim is om dit zo te doen? Hier kan iedere winkel weer van leren. Ik hoop dat deze man snel gepakt wordt. Ga werken voor je geld!

  3. Misschien dat er toch anders gekeken moet worden door mensen die bij aankomst in NL roepen “ikke nit vailig in aigen lant”.
    Afrika dumpt zijn criminelen op net zo’n manier als dat Cuba dat deed in begin jaren tachtig.(zie scarface).

  4. @Zwolleerder jij hebt duidelijk geen enkel idee in hoeverre (soms minderjarige) asielzoekers worden gedrilled om hun verhaal te onderzoeken.

  5. Geboren en getogen in de Bijlmer? Ook maar in een container terug dan?
    Maar effe wat anders: wat een butt-signalement weer. Nu moet iedere gekleurde mannelijke medelander er rekening mee houden dat ie verdacht is van deze diefstal.

  6. Wat doe je dan met blanke criminelen? Of iedere crimineel een andere straf? Jij bent zwart dus voor het jatten van een pc ga je terug naar land van herkomst en die blanke pc dief krijgt een boete? Gelukkig kan dat niet in onze democratie.

  7. Gewoon een lek in hun beveiligingssysteem. Lek zal inmiddels gedicht zijn wachten op de volgende truck. Je bent als retailer ook wel een onnoemmelijke sukkel om je i-mac’s gewoon op een pallet te flikkeren. E-aldi

  8. Wat mij betreft mag iedereen schrijven wat ie wil. Ongeacht wat veel linkse rakkers hier allemaal roepen. Japser en stadshagenees mogen hier ook van alles roepen. En mensen gelijk betichten van discriminatie. Zonder die persoon ook maar te kennen.

  9. Benjie, je hoeft de mensen niet te kennen om te kunnen beoordelen wat ze schrijven. Discriminatie=discriminatie, pupolistisch=populistisch. Mag van mij ook allemaal blijven staan. Zo leer je je pappenheimers kennen. Ik zag liever dat er niet was. Maar het is er, dus moet dat hier ook geuit kunnen worden.

  10. Heel erg is dit maar vanaf januari komen er meer onze kant op die veel enorm veel gaan winkelen en dan nog zonder te betalen winkel uitlopen ben benieuwd hoe het dan gaat lopen….

  11. @benjie als het een hond is, noem je het een hond, dat geldt ook voor mensen die hier discrimineren. Zoals bijvoorbeeld br hier net deed.

    Dan kun je in het echt nog zo’n weldoener zijn, hier discrimineer je.

    Dat zijn de feiten.

    Mijn mening is dat lui als jij en br zelf mogen vertrekken met je hatelijke gepraat. Ik word misselijk van lui als jullie. En nee, je bent geen haar beter dan mensen die achter Hitler aanliepen.

  12. @viper: waarom iemand monddood maken? Anno 2013 lijkt het me beter om met argumenten te komen of te negeren, dan om iemand te bannen. Bannen lost niets op.
    On topic: goed dat deze videobeelden alsnog zijn gepubliceerd. Ik neem aan dat dit nu niet meer kan gebeuren, hoe triest het ook is dat dit ?berhaupt voorkomen moet worden.

  13. @Hans, ik erger mij dermate aan dergelijke meningen dat ik geen discussie wil voeren met zulke personen.

    Het voorkomen van dergelijke acties zie ik ook liever op een andere wijze. We lijden in dit land zowiezo ernstig aan symptoombestrijding.

  14. japser ik geef hier jou mijn uitleg goed lezen dus!!
    Wanneer hier veel bulgaren en roemennen komen is het een feit dat er ook tegelijk vanuit daar criminelen komen en mensen die wat anders gewend zijn dan we hier , maar ik bedoel ermee bepaalde mensen en niet hun allemaal.. Dat is ten eerste!!
    Ten tweede: Als ik dat zeg dan weet ik wat ik zeg alle landen binnen de EU hebben te maken met grote criminaliteit dat vanuit Oost-blok komt en als je dat niet weet of niet wil weten zoek dat op interent en als je niet weet hoe dat moet ga dan terug naar school leren ze j ewel..
    In mijn eerdere reactie over de beelden die door de politie waren vriij gegeven over de diefstal van een laptop zei ik dat het goed was dat ze dat deden want zo kunnen mensne mischn die gasten herkenen of dat die gasten gaan nadenken of ze dat zoeits weer doen of niet…
    Dan nu dit
    Als een Nederlander ergens in buitenland een msidrijf pleegt wordt er dan toch ook niet gezegd dat iedereen hier een crimineel is…

  15. Zo te zien wel een lek in de beveiliging van de Mediamarkt. Een Imac van ??1.500, niet misselijk. Vandaag las ik in het nieuws dat er de afgelopen maand minimaal 5 jonge mensen (jongste 15) in China zijn overleden met als waarschijnlijke oorzaak de werkomstandigheden bij de Apple-fabriek. Ze maakten werkweken van tussen de 65 en 80 uur.
    Persoonlijk schokt dat me meer dan deze diefstal. Wat niet wil zeggen dat de dader niet bestraft moet worden volgens ons (beschaafde) strafrecht.

  16. Bernard je moet je niet aan mij ergeren maar aan de mensen die wet maken die het voor de criminelen het superlekker maakt om hier te komen en onbestraft hun gang laten gaan!!!!

  17. @Dame inderdaad, daar schrok ik ook van, totdat ik verder las (ik volg het nieuws al een poos en heb 2 goede internetkennissen die jarenlang werkten bij Foxconn, tot 4 maand geleden tot ze verhuisden). Apple komt WEL op voor de werkers, met o.a. continu aangescherpte regelgeving en steekproefsgewijze checks ter plaatse, maar vervolgens gaat Samsung daar weer mee aan de wandel (ze produceren daar niet alleen voor Apple, maar ook voor Samsung, Dell, Sony en Nokia – die maakt het niet uit want die lijden minder gezichtsverlies erdoor, minder belangstelling van de pers). Triest, want uiteindelijk hapert het aan de lokale bedrijfsvoering daar.
    Mijn iMac is geassembleerd in Ierland, overigens. Alle iMacs vanaf eind 2012 komen daar vandaan. Verder wordt de nieuwe Mac Pro geassembleerd in de VS.

    Wat betreft de gestolen iMac: ik denk dat de dader als hij deze zelf gaat gebruiken, zijn volgende Mac gewoon zal gaan betalen. Grote kans dat hij er creatief en productief door wordt en de volgende machine zelf ermee kan verdienen. Neemt niet weg dat ik vind dat hij de gestolen iMac nog even moet komen afrekenen natuurlijk.

  18. Ach br, “onbestraft” is wel erg boud. Wel kun je stellen dat mensen uit bepaalde Oostbloklanden niet direct schrikken van onze straffen en gevangenissen. Om die reden hebben andere Europese landen al overeenkomsten gesloten met die landen zodat ze daar hun straf mogen uitzitten. En er is een probleem met mobiele criminele groepen. dat vraagt om een oplossing. Of die per se in het strafrecht ligt, weet ik niet. Het verleden heeft aangetoond dat het effectiever is het probleem te voorkomen en dat je natuurlijk wel moet straffen bij een gepleegd misdrijf, maar dat je dat meer kunt beschouwen als het paard achter de wagen spannen. Ik ben ervan overtuigd dat deze criminaliteit afneemt bij het stijgen van het welvaartsniveau in die landen. Zolang het nog nodig is voedselpakketten naar die landen te sturen, zolang blijven er ook mensen hier komen die kwaadschiks van onze welvaart willen profiteren. Soft he, deze redenering.:)

  19. Dat laatste had ik niet gelezen, Hans. Apple heeft dus pech dat het steeds hun bedrijf is dat genoemd wordt. Is een fenomeen dat je vaker ziet. Met de Brentspar kreeg Shell alle kritiek en een consumentenboycot een de broek en tankten mensen bij Esso, die ook voor 50% eigenaar was.
    Maar een schande blijft het!

  20. Hans, niet elke vergelijking met WOII is een Godwin 🙂

    Verder @br veroordeel je een volk op wat sommigen doen. Dan maakt het niet uit of je er achter aan zegt dat ze het niet allemaal doen, je bent dan al aan het discrimineren. Vergelijk het met: Afrikanen zijn lui, ja, niet allemaal hoor. Of: Joden zijn gierig, nou ja, de meeste. Misschien herken je dan beter wat je zegt.

  21. Hans, niet elke vergelijking met WOII is een Godwin smilies/smiley.gif

    Mee eens. Daarnaast vergat Godwin dat zijn wet vaak al in werking treedt, wanneer de discussie aanstuurt op het veroordelen van andere bevolkingsgroepen. De vergelijking met Hitler is dan slechts de bevestiging dat de discussie in een eerder stadium al aan geloofwaardigheid en redelijkheid heeft verloren. De wet van Godwin is dan ook een wet die de lading niet dekt en slechts toepasbaar in bepaalde gevallen.

  22. Nee, hij is gehaaid. Mijn ouders hebben me (terecht naar mijn idee) dat verschil bijgebracht… slim zijn en gehaaid zijn is toch wel wat anders!

  23. [/i][/i][/i][/u][/u][/u][/u][/s][/s][/s][/url][/url][/url][/img][/img][/img][/quote][/quote][/quote][/quote][/img][/url][/s][/u][/i][/b]:);):D;D>:(:(:o8):P:-*:'(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(;D;D;D;D;D>:(>:(>:(;D>:(>:(;D:D:D:D:D:D:D;D;D;D;D>:(>:(>:(>:(:(:(:(:o:o:o8)8)8):P:P:-*:-*:'(:'(;D>:(:'(:'(:-*:-*:-*

Reacties zijn gesloten.