Man aangehouden voor belediging

Op de Jufferenwal werd op donderdagmiddag 9 augustus een 21-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden voor belediging. De man reed met zijn auto een gesloten verklaring in en werd hiervoor staande gehouden. Toen hem hiervoor proces-verbaal werd aangezegd, schold hij de medewerkers van de politie uit. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten op het bureau. De man kreeg een transactievoorstel van € 220,-. 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dat is het ook,maar je kan het ook voor laten komen. Wat ze er niet bij vertellen is dat wanneer je dit betaalt je dus ook schuld bekent en dit ook op je strafblad gezet word.


  ⚠️ Meld

 2. Ik fietste er toevallig net langs toen het gebeurde. Vroeg me al af waarom die kerel in het busje moest. Maarja, hoe dom ben je als je toch doorrijdt terwijl dat bord+hek midden op de weg staat.


  ⚠️ Meld

 3. Toch vreemd als je de titel leest:

  Man aangehouden voor belediging

  en in de tekst:

  Toen hem hiervoor proces-verbaal werd aangezegd, schold hij de medewerkers van de politie uit. Hierop werd hij aangehouden en ingesloten op het bureau.

  Dat natuurlijk wel nadat hij doorgereden was voorbij het bord. Maar dan vind ik het hele plaatje wel vreemd. Maar misschien heeft daar dat ‘voorstel’ wel mee te maken…. ‘voorstel: je dokt alleen 200 euro voor het negeren van het bord of je dokt ook nog eens 330 euro voor beledigen’

  Zoiets?


  ⚠️ Meld

Reageer