Bromfietser zonder verlichting

Een 19-jarige bromfietser uit Zwolle werd donderdag 9 augustus staande gehouden op de Westerlaan omdat de man geen verlichting voerde. Daarnaast had de man geen juiste kentekenplaat en had hij zijn helm niet vast. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Geweldige acties van de politie vind ik dit altijd! Waarom zou je het moeilijker maken dan nodig: als een 'boef' al zo stom is om geen kentekenbewijs te hebben van het voertuig waar hij of zij op rijdt dan ook nog zo ongelooflijk dom is om zich opvallend door het verkeer te begeven, dan heeft de politie het niet moeilijk en dus maken zij daar gebruik van! Gelijk hebben ze!

  En wat die zinloze opmerking van joop weer betreft: ga boeven vangen, jongen, er ligt een zware taak voor je als je je moet houden aan al die acties die je van hen verwacht!

 2. Ach welnee, joop zit nog in z'n kinderjaren volgens mij. Getekende snor op de bovenlip, te grote dienstjas van pa aan, oude pet op de kop en een tot geweer omgebouwde pvc-pijp en dan in de bosjes gaan liggen om h?©?©?©?©?©le verhalen The A-Team na te spelen. Hoe zwaar kan dat zijn?
  (heb jij ooit The A-Team brommers zonder licht zien aanhouden?)

 3. Over oneliners gesproken ;D
  Mijn hemel man…. leer ook eens tellen en leer eens lezen.

  Maar verder over de oneliners: complimenten wederom want je eerste bericht bevat maarliefst 3 regels en het krijgt steeds meer inhoud (over 'bij het onderwerp blijven' gesproken).
  Erg jammer dat je nu weer afgezakt bent naar oneliners.

 4. Jah…. hij ja, hij is absoluut mijn favoriet 🙂

  En @Gretha: nja, joop is en blijft joop met z'n oneliners maar ja, ik ben aangehaakt en ja, wij zijn gedurende jouw hele vakantie zo bezig geweest.

Reageer