Dubbelgreep kerstconcert in winterse sferen

Zwolle – Op zaterdag 21 december is ‘sneeuw’ het overkoepelende thema bij de jaarlijks terugkerende, sfeervolle kerstavond van Dubbelgreep.

 

Het belooft een gevarieerde avond te worden met bekende en minder bekende kerstliederen.

Er zal gezongen worden en ensembles in wisselende samenstelling passeren de revue. Een bijzonder element dit jaar is het junior kerstorkest, de jonge leerlingen van Dubbelgreep, samen in één orkest. Komt allen tezamen, de enthousiaste leerlingen zijn al volop aan het repeteren met als doel u met een hartverwarmend kerstgevoel huiswaarts te doen keren.

Het concert vindt plaats in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17 te Zwolle (ingang Koewegje 2) en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en u bent vanaf 19.00 uur welkom!

Dubbelgreep is al ruim twintig jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 25 (gediplomeerde) muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk, in alle gewenste stijlen. Er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een (gratis) kennismakingsles. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl.

Artikel delen:

Reageer