Met DJ Dennis van der Geest aftellen in X-Ray

Zwolle – Op 31 december aanstaande zal de unieke locatie, de discotheek aan de Blijmarkt 15 eenmalig de deuren openen voor een spetterend nieuwjaarsfeest. De discotheek is na sluiting van ‘The Q’ precies 10 jaar dicht geweest. 

 

x-ray.jpeg 

 

De vrienden Hendrik Karabagias/ Sayna Berends(Las Rosas/VacaNegra) en Hans Langenkamp/Nancy Fermont (Bonne Femme) zijn de samenwerking aangegaan voor dit unieke feest. met veel hulp van de eigenaar Cor, de Gemeente, brandweer, politie en c.l.c. is er eenmalig een vergunning afgegeven voor het nieuwjaarsfeest van Zwolle. Van binnen heeft de tijd stilgestaan en bij binnenkomst spatten de herinneringen naar de eens zo succesvolle discotheek eraf. Er zullen een aantal unieke artiesten optreden. Eerst zal niemand minder dan Dennis van Der Geest de spits afbijten. Vooral bekend als judoka maar de laatste jaren door een unieke sound ook bekend DJ. Samen met ons zal hij aftellen met oud en nieuw.

Daarna volgt DJ Jose, hij heeft vroeger veel gedraaid in X-Ray, daarna internationaal doorgebroken met o.a. de nummers ‘Hesitate’ en ‘Don’t turn the lights off’. Nog steeds een veelgevraagd nationaal en internationaal DJ. 

Vervolgens zal Etienne la Faille draaien, tevens uit de X-Ray tijd en nu nog succesvol DJ in en ver buiten de regio.

 

Vervolgens zal DJ Quintin de voormalige Zwollenaar (the Q)en tegenwoordig landelijk bekend DJ en producer de draaitafels en het publiek opzwepen.

 

De nacht wordt feestelijk afgesloten door DJ Tommygoff met zijn combinatie van house en trance vooral draaiend op de grotere festivals.

 

TOSTIBAR

In de Tostibar zullen de echte klassiekertjes gedraaid worden van The Jackson 5 tot Queen, van Madonna tot Wham alleen van de echte platen en door gedraaid door de Vinyl Debiel Stephan gevolgd door enkele regionale toppers. Natuurlijk zullen er ook weer tosti’s verkocht worden.

 

KAARTEN

De kaarten voor het feest kosten 37,50 en is inclusief 5 munten, hapjes en oliebollen.

Iedereen die voor 00.00 uur binnen is krijgt bubbels van het huis en kan genieten van vuurwerk.

Kaarten worden verkocht bij Las Rosas en Bonne Femme.

Tevens via Ticketscript,com of de link op Facebook (www.facebook.com/XRAYZWOLLE)

Koop tickets op tijd. De tickets zijn beperkt beschikbaar en de verkoop gaat snel.

Artikel delen:

Reageer