Verdachten overval Rijpstraat gepakt

Zwolle – De politie heeft de afgelopen weken vier personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewapende overval op een woning aan de Rijpstraat op vrijdag 16 augustus jl. Hierbij werd de 31-jarige bewoonster van de woning overvallen en vastgebonden.

16-08-2013_overval_woning_de_rijpstraat_02.jpg  

Twee verdachten van 24 en 31 jaar uit Rotterdam, werden recentelijk aangehouden met behulp van de collega’s in Rotterdam. De twee andere verdachten van 29 en 31 jaar komen uit Zwolle. Bij doorzoekingen in de woningen van de verdachten werden vuurwapens en hennepkwekerijen aangetroffen. De verdachten werden ingesloten op het hoofdbureau in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Als je dit soort berichten in de krant leest denk je: “Wat, een willekeurige woningoverval? Bizar!” Maar dan blijkt er vaak toch meer te spelen, de overvallen dame werkte in een shop las ik in de Stentor.


    ⚠️ Meld

  2. Rutger, een willekeurige woningoverval is ondanks de minheid ervan, niet zozeer bizar. Het gebeurt te vaak om nog bizar te zijn.

    Maar inderdaad, er speelt altijd meer. Er zit een mens achter het slachtoffer. Ze werkt ergens, ze haalt op een bepaalde plek haar boodschappen en nog veel meer. Maar dat doet toch niet meteen ter zake?


    ⚠️ Meld

Reageer