Het weer: droog

Zwolle – Woensdag is er veel bewolking, maar ’s ochtends kan in onze regio de zon schijnen. Het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt 8 tot 10 graden en er staat een matige wind, van ongeveer 4 Bft.

17-12-2013_weerfoto_de_terp-radewijnsstraat.jpg

De Terp – Radewijnstraat 

Donderdag is het ’s ochtends vooral in de oostelijke helft van het land regenachtig. Vanuit het westen wint de zon aan terrein en gedurende de rest van de dag komen nog enkele losse buien voor. De wind neemt vrij snel af tot meest matig. De middagtemperaturen komen uit op 9 of 10 graden. Vrijdag is in de ochtend kans op enkele buien, die vooral aan de kust nog even stevig kunnen uitpakken. De vrijdagmiddag verloopt meest droog met stapelwolken en zonnige perioden. Wel blijft er een vrij stevige wind staan. Het wordt circa 7 graden. Het komend weekend zijn we nog niet verlost van het onstuimige en wisselvallige herfstweer.

Zaterdag staat er veel wind en is het regenachtig. Zondag wisselen buien en korte zonnige momenten elkaar af en ook dan speelt de wind een dominante rol in het weerbeeld. Het blijft ook daarna wisselvallig en onstuimig. Een witte Kerst lijkt er niet in te zitten dit jaar.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer