Nieuwe Hanzestadswandeling in Zwolle

Zwolle – De Hanzestadswandeling Zwolle is woensdag gepresenteerd tijdens de opening van het Wandelnetwerk IJsseldelta in ’s Heerenbroek. De belangrijkste bezienswaardigheden van Zwolle uit de bloeiende Hanzetijd komen aan bod. 
De wintermaanden zijn extra geschikt voor een inspirerend wandeluurtje, in combinatie met een bezoek aan de evenementen tijdens ‘Winter in Zwolle’. 
De Hanzestadswandeling Zwolle is mede mogelijk gemaakt door RoutepuntOost, Zwolle Marketing, Provincie Overijssel en Hanzesteden Marketing.

hanzestedenpad.jpeg 

De wandelflyer is de eerste bewegwijzerde stadswandeling in Zwolle, bevat leuke Hanzeweetjes, een Hanzeverhaal en een handige routekaart met ingetekende route(punten). De Hanzestadswandeling duurt ongeveer een uur bij een gemiddeld wandeltempo. Belangstellenden kunnen de route afhalen bij de Tourist Info Punten Waanders In de Broeren en Stedelijk Museum Zwolle. Vanaf 20 januari 2014 is de Hanzestadswandeling Zwolle verkrijgbaar voor de verkoopprijs van 1 euro. Voor meer inspiratie over de Hanzesteden en Zwolle kijkt u op www.hanzesteden.info en www.zwolletouristinfo.nl.

Artikel delen:

Reageer