Gezocht: foto’s binnenstad Zwolle

Ik, Ilse Van Opzeeland, ben op zoek naar foto’s van de binnenstad van Zwolle. De foto’s zullen worden gebruikt voor een project dat het geluid van de binnenstad van Zwolle archiveert. Dit is een project in opdracht van de gemeente Zwolle (Comm Beeldende Kunst).

De geluiden en de foto’s zullen worden samengebracht in een soort digitale catalous die raadpleegbaar zal zijn op het gemeente archief. De foto’s dienen de bezoeker van de catalogus een beeld te geven van de locatie waar de opname gemaakt is. Ik heb helaas geen budget voor de foto’s, maar vermeld uiteraard de naam van de fotograaf bij de foto’s in de catalogus. Lees verder…

De locaties waarvan ik nog foto’s nodig heb zijn:

-bloemendaalstraat

-brug almelosekanaal-turfmarkt

-brug ter pelkwijkstraat

-gasthuisplein

-meerminneplein

-rode torenplein

-schuttevaerhaven

-spoelstraat

-thorbeckegracht

 
De foto’s hoeven geen specifiek standpunt oid te hebben en kunnen gewoon een simpel ‘overzicht’ geven van de situatie etc.

Ik hoop dat iemand me kan helpen,

Alvast heel erg bedankt,
Eventuele reacties liefst via email: i.c.van.opzeeland@gmail.com


Met vriendelijke groet,
Ilse Van Opzeeland

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik dacht dat ‘karkbrugje’ Zwolsch was… ;D

  Maar goed, is het niet mooier om de foto’s van 1 fotograaf te hebben? En precies zoals jij ze wilt hebben? Volgens mij zijn er zat mensen die goed kunnen fotograferen die wel voor een eervolle vermelding, een kratje bier of bos bloemen je verder willen helpen.


  ⚠️ Meld

 2. Als een afzonderlijk opgenoemde locaties intikt bij Google en dan klikt op de optie afbeeldingen; krijg je al een hele boel foto’s, tekeningen en noem maar op waar je zelf een keuze uit kunt maken! Misschien is dat in eerste instantie nog leuker, omdat je dan naar je eigen smaak/keuze foto’s kunt uitzoeken.
  Succes! groeten Marleen


  ⚠️ Meld

 3. Het duurde even (doordat de Kermis en het festival in de weg zaten, en de camera even een service beurt moest hebben) maar ik ben verheugd dat ik kan zeggen dat de klus klaar is!

  Succes Ilse met je project, ik hoop het binnenkort te gaan aanschouwen.

  Groetjes Evert  ⚠️ Meld

Reageer