Zwolse zaken in Onder de Loep

Zwolle – Onderstaand Zwolse onderwerpen worden donderdagavond in Onder de Loep  op RTV Oost uitgezonden. Uitzendingen zijn om 17.10, 18.10 en 19.10 uur. Daarna worden de items los op Youtube geplaatst.

 

Op vrijdagavond 6 december overviel een onbekende man de C1000 supermarkt aan de Sellekamp. De overvaller, gewapend met een vuurwapen, maakte de inhoud van een kassa buit en ging er daarna vandoor. Van de overval en de dader zijn zeer duidelijke bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond. De politie hoopt dat kijkers de man herkennen van de bewakingsbeelden. Het gaat om een blanke man met een slank postuur. Hij is tussen de 1.75 en 1.85 m lang en wordt geschat tussen de 45 en 50 jaar. Tijdens de overval droeg de man een zwarte muts en een sport- of veiligheidsbril. De man was gekleed in een donkerblauw regenjack (heupmodel) met capuchon, een grijze (trainings)broek en zwarte schoenen.

Zwolle, straatroof Van Karnebeektunnel

Een 19-jarige Zwollenaar werd op zondagochtend 8 oktober rond 03.25 uur onder bedreiging van een vuurwapen beroofd door drie onbekende mannen in de Van Karnebeektunnel. In de uitzending diverse vragen en de signalementen van de daders.

 

Zwolle, diefstal make-up en verzorgingsproducten Kruidvat

Op donderdagmiddag 17 oktober namen twee personen een grote hoeveelheid make-up en verzorgingsproducten weg bij de Kruidvat aan het Klein Grachtje in Zwolle. De twee daders, een man met een geprepareerde tas en een vrouw met een hoofddoek staan zeer duidelijk op beeld. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)