Winteravondconcerten op Cultuurschip Thor

Zwolle – Op 28 en 29 december presenteert Cultuurschip Thor twee exclusieve winteravondconcerten. Onder de titel ‘Just The Two Of Us’ spelen zanger Humphrey Campbell en pianist Rik Elings stukken die door het publiek ter plekke kunnen worden gekozen. Een muzikale succesformule waarbij een perfect op elkaar ingespeeld duo muziek op topniveau combineert met de magie van het moment.

 

Eerdere versies van ‘Just The Two Of Us’ bleken telkens een doorslaand succes. De samenwerking tussen zanger Humphrey Campbell en pianist Rik Elings resulteert steevast in bijzondere uitvoeringen van muzikale klassiekers, enthousiast publiek en uitverkochte concerten, ook buiten Zwolle. Reden te meer om het jaar 2013 met twee winteravondconcerten op Cultuurschip Thor af te sluiten. De formule blijft ongewijzigd; het publiek krijgt een muzikale menukaart met repertoire dat uiteenloopt van Frank Sinatra tot Stevie Wonder en van Nat King Cole tot de Beatles en de Backstreet Boys. Campbell en Elings vertolken daarna de gekozen nummers op hun eigen manier.

De muzikanten bepalen ter plekke het genre, geven elk nummer een eigen sfeer en improviseren vrij op bestaande thema’s. Interactie met het publiek en een hoog verrassingsgehalte zorgen ervoor dat elk concert uniek is.

 

De winteravondconcerten ‘Just The Two Of Us’ van Humphrey Campbell en Rik Elings zijn op zaterdag 28 december en zondag 29 december. Aanvang 20.30 uur. Inloop, met gratis kopje koffie of thee, vanaf 20.00 uur. Entree € 15,-. I.v.m. het beperkte aantal beschikbare plaatsen is reserveren aan te raden. Reserveren kan via de website www.cultuurschipthor.nl.

 

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl.

Artikel delen: