ZBC introduceert nieuwe lidmaatschapsvormen

Zwolle – De Zwolsche Badminton Club (ZBC) heeft besloten om de kennismaking met het fantastische badminton voor nòg meer mensen makkelijker te maken en de drempels te verlagen. ZBC gaat dat onder andere doen door een aantal extra lidmaatschapsvormen te introduceren. Zo hoopt ZBC ook tegemoet te kunnen komen aan de steeds verder gaande individualisering in de samenleving.

 

Zo was al besloten om een speciaal vrijdagavondlidmaatschap in het leven te roepen. Dit lidmaatschap is speciaal bedoeld voor sporters die door de week weinig tijd hebben, maar een sportieve uitdaging en gezelligheid in het weekeinde op prijs stellen. Deze mogelijkheid biedt ZBC nu: Voor € 97,50 per jaar kan iedereen lekker spelen, genieten, bewegen en de conditie een beetje op peil brengen. Tijdens schoolweken, van 19.00 tot 22.00 uur, elke vrijdagavond. Uitgaande van ongeveer 40 weken dat men kan spelen per jaar, betekent dat dat men voor nog géén € 2,50 per avond terecht kan. En daarvoor en daarna is men natuurlijk ook welkom in het restaurant (Eat & Play bij ZBC). Het weekeinde kàn niet mooier beginnen.

  Studenten

  Inmiddels is ook besloten om het voor studenten makkelijk te maken om sport met studie te combineren. ZBC gaat ze een volwaardig lidmaatschap aanbieden met de volgende kenmerken:

  • 1 avond in de week (maandag- of woensdag) van 19.00 tot 22.00 uur training ontvangen èn vrij spelen. Training voor recreanten duurt ongeveer een uur. Altijd goed om een paar basisregels en -slagen onder de knie te krijgen. Maar men mag natuurlijk ook de hele avond vrij spelen;
  • PLUS 1 avond in de week (vrijdagavond) vrij spelen van 19.00 uur tot 22.00;
  • Voor een seniorenprijs met 25% korting;
  • Uitsluitend op vertoon van een geldige studentenkaart (jaarlijks nieuwe aanleveren);
  • Lidmaatschap per half jaar is mogelijk, maar per jaar is goedkoper. Maar zo kan eenvoudig rekening worden gehouden met stages en dergelijke.

  Op deze wijze is het mogelijk om voor ongeveer € 150,– per jaar ongeveer 80 avonden te badmintonnen. Dat is nog géén € 1,90 per avond. En dat is inclusief training op maandag- of woensdagavond door gediplomeerde trainers!

   

  Speciale arrangementen

  Naast de eerder genoemde lidmaatschapsvormen biedt ZBC nog speciale mogelijkheden:

  • Als men eerst wil proeven van de sport, de sfeer en het niveau dan kan dat óók! Iedereen mag altijd éérst 3 x gratis een badmintonavond meemaken en meedoen. Dus voor niets, niks, nakkes, nada nop; 
  • Wil men geen lidmaatschap, maar wel zo nu en dan eens tegen een shuttle meppen, dan kan dat op de vrijdagavond. Met een speciaal arrangement, “Eat & Play bij ZBC”, kun je voor € 12,50 eerst lekker eten (vanaf 18.00 uur) en daarna badmintonnen (tot 22.00 uur); het tarief van “Eat & Play bij ZBC” voor studenten die geen lid zijn is bedraagt € 10,00; Leden mochten sowieso al de vrijdagavond vrij spelen, dus die betalen alleen nog het eten ad € 7,50;
  • Ga je mee als introducé van een ZBC-lid, dan kun je op elke avond mee, voor het luttele bedrag van € 5,– per keer.
  • In ontwikkeling: het gezinslidmaatschap.
  Artikel delen:

  Reageer