Een hele nacht gamen voor Serious Request

Zwolle – ICT-studenten van Landstede hebben een LAN-party georganiseerd om geld op te halen voor Serious Request. Bij een LAN-party nemen deelnemers hun eigen computers mee, welke vervolgens op elkaar aangesloten worden om samen of tegen elkaar te gamen. Het festijn duurde de hele nacht en vond plaats in het IT PerformanceHouse in Zwolle.

lan_zwolle.jpg 

Om 16.00 uur in de middag verzamelden de jongeren zich gisteren voor de opbouw in het IT PerformanceHouse aan het Stadionplein in Zwolle. De LAN-Party ging door tot 8.00 uur vanochtend! Ongeveer zestig studenten deden met veel enthousiasme mee.

Waar de studenten normaal gesproken les hebben mochten ze voor deze nacht de lokalen gebruiken als een echt gaming center. Verdeeld over verschillende themalokalen speelden de studenten hun eigen favoriete games. Hiernaast werden ook zogenaamde tournamenten georganiseerd.

De meeste gamers vinden het erg leuk om bij een LAN-party samen te komen en te gamen. Hoofddoel was in dit geval inzameling voor Serious Request. Elke deelnemer doneerde minimaal vijf euro, waarmee het event Serious Gaming werd!

Ook bij de ICT-opleidingen in Harderwijk en Raalte organiseerden studenten LAN-Party’sl. In totaal namen ruim tweehonderd studenten deel aan het game-festijn.

Artikel delen:

Reageer