Man (20) aangehouden bij verkeersruzie

Zwolle – De politie in Zwolle heeft donderdagochtend 19 december na een verkeersruzie op de Willemskade een 20-jarige inwoner van die stad aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van een 33-jarige stadgenoot.

Het slachtoffer kreeg het met de 20-jarige aan de stok toen hij op zijn fiets langs diens geparkeerde bestelauto reed. Naar het oordeel van het slachtoffer was er wat weinig ruimte om erdoor te kunnen en zette hij zich met een hand af tegen het busje. De 20-jarige man pikte dat kennelijk niet en ging de fietser met een handscanner te lijf. De fietser liep daarbij een hoofdwond op. Omstanders waarschuwden de politie, die de 20-jarige aanhield.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Nee vdberg, hij benoemt het juist. De mensen die hem negeren en/of agressievelingen/extremisten een podium geven zijn de oorzaak. Mensen tegen wie hij ageert zijn vaak opgevoed als prinsje (met name Islamitische mannen vanuit hun cultuur), dulden geen tegenstand, hebben korte lontjes en maken snel ruzie.


  ⚠️ Meld

 2. Cecile, wat bazel je nou? Wilders en zijn aanhang hebben allemaal een kort lontje….On-topic, dit hufterige gedrag moet stoppen.


  ⚠️ Meld

 3. Door het telkens maar te benoemen, wordt het niet beter. Als Wilders nou eens met oplossingen komt, maar dat doet hij dan weer niet.

  Maar goed, mooi dat deze jongen is opgepakt. Aan de andere kant, een busje aanraken, mwah, lijkt me niet een probleem. Maar goed, daar had hij niet zo op moeten reageren.


  ⚠️ Meld

Reageer