Fietstaxi Zwolle fietst voor 3FM Serious Request

Zwolle – Afgelopen zaterdag heeft Fietstaxi Zwolle € 225,- bij elkaar gefietst voor 3FM Serious Request. Dit bedrag wordt vannacht overhandigd aan de fietsers van Fietstaxi Centrale Rotterdam.

serious_request_007.jpg 

Vandaag starten 2 fietstaxi`s vanuit Rotterdam naar het Glazen Huis in Leeuwarden. Zij passeren vannacht om ca 1 uur Zwolle. Fietstaxi Zwolle zal de fietsers warm onthalen en de opbrengst meegeven.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Kijk eens aan, eerder vandaag als negatief voorbeeld van hoe iemand de publiciteit zoekt om er beter van te worden. En alsof het niet op kan nogmaals in de publiciteit. Een advertorial neemt men dit.


  ⚠️ Meld

 2. Jammer meneer/mevrouw vd Berg dat u zo negatief reageert op Fietstaxi Zwolle. We zetten ons regelmatig in voor goede doelen, oa via de beursvloer. Afgelopen zaterdag hebben we de gehele dat met 4 fietsers in de regen en de kou gefietst voor Serious Request. Vannacht van 1 tot 4 in de weer geweest om de fietsers uit Rotterdam te voorzien van eten. Allemaal belangeloos. Ik zou zeggen: kom een keer met ons mee fietsen!:)


  ⚠️ Meld

 3. Vind dit een beetje laag vdberg. Fietstaxi zet zich volgens mij geregeld in voor goede doelen, zonder dat daar bewust de publiciteit wordt gezocht.


  ⚠️ Meld

 4. Wat is eigenlijk het nut van een fiets taxi? ze brengen je overal naar toe voor een goedkoop bedragje? of is het beperkt waar ze je naar toe brengen? 😮


  ⚠️ Meld

 5. @evert:
  Het nut van de fietstaxi is het bieden van een leuk en groen alternatief voor een gewone (auto)taxi. We brengen/halen mensen overal binnen de grenzen van Zwolle. We vervoeren klanten al van station naar centrum (en vice versa) voor ?? 2,50 per persoon. Zeer betaalbaar dus. 😉
  Tevens verzorgen we mooie rondtours langs de bezienswaardigheden van deze mooie Hanzestad. Ook zijn we te boeken voor evenementen.


  ⚠️ Meld

Reageer