Zwolle maakt zich op voor Huttendorp

De komende week is er voor de jeugd in Zwolle veel knutselwerk te verrichten. In verschillende wijken wordt het zogenaamde Huttendorp georganiseerd. In de wijk Holtenbroek is er het Jeugdland.

In de wijken Aa-landen, Stadshagen, Westenholte, Zwolle Zuid en Wipstrik zijn er de traditionele Huttendorpen. Ook voor dit jaar is er door de gemeente Zwolle subsidie toegezegd. Hetzelfde bedrag als het voorgaand jaar. Vorig jaar vond er tijdens Huttendorp in de Aa-landen een handtekening-actie plaats voor behoud van het jeugevenement. Zaterdag waren de vrijwilligers van wijkvereniging SWA in de Aa-landen (zie foto’s) al druk bezig om voor de komende maandag, als Huttendorp spetterend geopend wordt, startklaar te zijn. Natuurlijk worden er dan hutten in elkaar getimmerd, en er vindt onder andere een Bonte Avond plaats.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Donderdagavond hebben wij een open avond iedereen is van harte welkom op het veld van huttendorp aa-landen (Hoek Maaslaan/Beulakkerwiede). Op deze avond vind ondermeer een leuke verloting plaats en er is live muziek! En natuurlijk is er weer net als de rest van de week genoeg te doen voor de kinderen

    Tot ziens!

    Team Huttendorp AA-landen


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.