Eerste Ladies Night in Theater de Spiegel

Zwolle – Roze ballonnen, rode loper, een modeshow, huidmetingen, gezonde sapjes en een dj om het feestje echt af te maken. Op 8 januari 2014 is de eerste Ladies Night in Theater De Spiegel. Met diverse Zwolse ondernemingen worden de foyers van Theater De Spiegel helemaal klaargemaakt voor een ‘girls night out’.

Odeon De Spiegel theaters heeft flink uitgepakt voor deze ladies night door samenwerkingen op te zoeken met Zwolse ondernemingen. “Powervrouwen is de perfecte voorstelling voor een girls night out, om hier een extra dimensie aan te geven en echt een feestje te maken van deze avond hebben wij de samenwerking gezocht met  Zwolse ondernemingen. Zij waren net zo enthousiast als wij en we hadden binnen no-time een perfect programma rondom de voorstelling.” Aldus Kevser Karagan, Odeon De Spiegel theaters. Vanaf 17.30 uur is het mogelijk om te genieten van een walking dinner, georganiseerd door Koperen Kees. Na dit diner, rond 19.00 uur staan alle ondernemers klaar om de dames flink te verwennen met handmassages, make-up advies, huidmetingen, een proeverij met gezonde sapjes en een spetterend dansje en modeshow ter afsluiting!

Tekstuele kanjers als Margôt Ros, Paul Groot (Koefnoen), Wiske Sterringa (Zadelpijn), Bodil de la Parra (Onder Vrouwen) en Heleen Verburg (Hoe overleef ik mijn eerste zoen?) zijn de uitdaging aangegaan: sketches schrijven over damesdingen. Hilarische, pijnlijke, ontroerende, stoere en mooie dingen, waar nagenoeg elke vrouw in haar leven mee te maken krijgt. Noem ze maar op: mannen, mode, minnaars, carrière, uiterlijk, kinderen, valse vrouwen onder elkaar én de inhoud van een damestas. Acterende kanjers Lieneke le Roux (Ik ook van Jou, Zadelpijn en ander damesleed), Cystine Carreon (Gooische Vrouwen, Miss Saigon), Peggy Vrijens (Haantjes, Julia’s Tango), Mylène d’Anjou (Mamma Mia!, Hufterproof), Jip Smit (Hij Gelooft in Mij) en Corien van der Zwaag zijn eveneens de uitdaging aangegaan. Deze Powervrouwen spelen alle sketches en liedjes aan elkaar en maken er een eigentijdse revue van. Onvoorspelbaar en toch herkenbaar, met vaak een bulderende lach als resultaat!

Artikel delen:

Reageer