Gratis matinee van Nederlands Symfonieorkest

Zwolle – Zaterdag 4 januari komt het Nederlands Symfonieorkest in samenwerking met Odeon De Spiegel theaters en het IJsbeelden Festival met een uniek gratis middagconcert. De musici van het ensemble NedSym Lite spelen vakkundig zigeunermuziek, tango, licht klassiek, jazz, popsongs en eigen composities. Naast deze gratis concerten zijn er speciale combinatiekaarten beschikbaar.

Chique, veelzijdig en flexibel. Dat zijn de musici van het ensemble NedSym Lite. Het uitgebreide repertoire van dit ensemble varieert van licht klassiek tot opzwepende zigeunermuziek en van strakke tango’s tot swingende jazz. Het NedSym Lite  speelt zaterdag 4 januari om 15.30 uur en 16.30 uur bij het IJsbeelden Festival, dat gevestigd is op het Rodetorenplein. Deze concerten zijn gratis toegankelijk.

Ter gelegenheid van deze unieke concerten en het IJsbeelden Festival zijn er twee combinatietickets beschikbaar om zowel het IJsbeelden Festival als een concert te bezoeken. Het eerste combinatieticket is het IJsbeelden Festival in combinatie met het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Symfonieorkest. Franse romantiek en Weense charme zijn de hoofdingrediënten in dit smaakvolle en lichtverteerbare Nieuwjaarsconcert.

Het tweede combinatieticket is het IJsbeelden Festival in combinatie met het concert ‘Passie voor Bach’. ‘Passie voor Bach’ is een korte serie van drie concerten als opmaat naar de Matthäus Passion. De Baroque Academy van het Nederlands Symfonieorkest speelt in januari, februari en maart op zondag in Zwolle. De combinatietickets zijn te verkrijgen bij het bespreekbureau van Theater De Spiegel. Voor meer informatie en de unieke combinatietickets; www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen:

Reageer