Lotte van Beek naar de Olympische Spelen

Zwolle – Lotte van Beek heeft in Heerenveen tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi de 1.000 meter naar haar hand gezet. De Zwolse schaatster won de sprintafstand en kwalificeerde zich direct voor de Olympische Spelen In het Russische Sochi.
De 22-jarige schaatsster uit Zwolle, die dit jaar zo geweldig presteert, was ondanks een bijna-val in de laatste meters meters de snelste met 1.15,18. Marrit Leenstra was met 1.15,26 iets langzamer dan de Zwolse, maar is ook zeker van deelname aan de Winterspelen in Sochi. Na afloop had Van Beek een duidelijke verklaring voor de misser in de laatste bocht. "Dat ging nog maar net goed, ik was denk ik té euforisch nadat ik voor mijn tegenstandster uit de laatste bocht kwam. Dat is dit seizoen namelijk weleens anders geweest. Ik was echt heel blij en maakte toen die misslag."
Artikel delen:
Reacties 10
  1. thx nu hoef ik 17:00 niet meer te kijken pfff>:( zet er maar op dat pec zwolle een nieuwe spits heeft is nieuws wat niet wordt uitgezonden8)


    ⚠️ Meld

  2. Tsja, buzz… Denk niet dat een nieuwssite het nieuws langer onder de pet gaat houden, omdat sommige lezers het nog niet willen weten. Dan is het verstandiger dat je als lezer even niet kijkt… 😉


    ⚠️ Meld

Reageer